Haken voor Pasen, veel leuke inspiratie - Breiclub.nl
Haken voor Pasen

Pasen staat voor de deur. Ik vind het zelf altijd erg leuk om dingen te haken die met de tijd van het jaar te maken hebben. Ik ben daarom voor jullie, en ook een beetje voor mezelf, op het internet gaan zoeken naar leuke gratis patronen, allemaal met het thema Haken voor Pasen.

Haken voor Pasen

Op pinterest heb ik een bord aangemaakt met allemaal dingen die met Pasen te maken hebben. Zowel gratis als betaalde patroontjes, maar enorm veel inspiratie!

haken voor pasen

Een makkelijk kippetje

vond ik op het blog van draad en papier: Het kippetje is makkelijk om te haken, ook voor een beginner. De uitleg is heel duidelijk met foto erbij.

haken voor pasen

Eierwarmerdopje

van Ellebel kan niet gemist worden deze pasen. Zo blijft je eitje lekker warm, en het ziet er super schattig uit met de tulpjes in de rand.

haken voor pasen

Simpele paashaasjes

De kleur van deze paashaasjes van het wolplein doen het perfect vind ik. Ik vind het schattige haasjes, die ook weer heel simpel zijn om te maken. De schattige pomponnetjes maken het haasje helemaal af!

haken voor pasen

Eiermutjes 

kwam ik op veel plekken tegen. Deze vond ik wel super schattig! Het patroon is in een voor mij onbekende taal beschreven, maar er zit een hele foto tutorial bij, waardoor hij toch nog heel goed te haken is.

 haken voor pasen

En natuurlijk horen er ook paaseieren bij

Ik kwam zo ontzettend veel leuke patroontjes tegen. Van heel erg simpel, tot heel ingewikkeld. Deze eieren vond ik heel leuk. Met dit basis patroon kan je alle kanten op.

haken voor pasen

Ik ben benieuwd of jullie gaan haken voor Pasen. Ikzelf wil zeker nog wel wat gaan maken. Ideeën weer genoeg!

Reactie plaatsen