Het is tijd voor een Alpaca Party! - Breiclub.nl
Het is tijd voor een Alpaca Party!
15 oktober 2014 

Het is tijd voor een Alpaca Party!

Op 15 oktober begint de Alpaca Party van Garnstudio25% Korting op 8 alpaca garens van Garnstudio, tot het einde van het jaar.

Alpaca, Alpaca Bouclé, Andes, Baby Alpaca Silk, Brushed Alpaca Silk, Lace, Lima en Nepal zijn vanaf woensdag 15 oktober tegen een bijzondere prijs te koop bij alle verkooppunten van Garnstudio.

Op deze manier is het leuk om eens nieuwe garens uit te proberen. Of dat patroon te maken dat je toch al in gedachten had, maar dan met 25% korting.

Ik laat je een aantal voorbeelden zien uit de patronendatabase van Garnstudio, die gemaakt zijn van een van de 8 alpacagarens.

Premium afbeelding Breiclub.nl v02

Ben je al Breiclub.nl lid? Klik dan hier om het artikel te lezen

Over de schrijver
Hoi! Mijn naam is Babette en ik ben de oprichtster van Breiclub.nl. Het is sinds 2014 mijn missie om samen met het Breiclub team, breien en haken in Nederland nóg leuker te maken. Ik wil hierbij creatief en vernieuwend zijn en ben constant bezig om waardevolle; leuke producten te creëren. Ik heb veel toekomstplannen voor Breiclub.nl en vind het geweldig om zo veel contact te hebben met bevlogen hakers en breiers. Daar haal ik echt mijn inspiratie vandaan!
Rosita Pieters
Door

Rosita Pieters

op 15 Oct 2014

Goede morgen, Ik kan het artikel van Alpaca Party niet lezen de rest wel. Gr Rosita

Reactie plaatsen
Your information is safe with us