Ergens een eind aan breien - Breiclub.nl
Ergens een eind aan breien...
01 november 2014 

Ergens een eind aan breien...

Ergens een eind aan breien. Als je ergens een eind aan moet breien, dan stopt je project. De vraag is vaak: hoe stop je een project? Door af te kanten?  Vaak zit er wel iets meer aan vast, dan alleen afkanten.

Ik heb in de afgelopen tijd een plaid gebreid van viltwol. Eigenlijk een heel simpel project, voor ’s avonds, als we een film wilden kijken, en ik zonder naar mijn breiwerk te kijken kon breien. Ik had bij de Lidl 12 bollen viltwol (looplengte 55 m/50 gr) gekocht in drie verschillende kleurstellingen. Met naalden 10 zou dat best lekker snel gaan.

Premium afbeelding Breiclub.nl v02

Ben je al Breiclub.nl lid? Klik dan hier om het artikel te lezen

Over de schrijver
Mijn naam is Bianca en ik brei en haak al meer dan 40 jaar. Naast blogger bij Breiclub ben ik ook coach van de Breiclub ambassadeurs. Ook ontwerp ik, en ben ik eigenaar van Chefwol.nl - die uit liefde voor het handwerken is ontstaan. Ik probeer ook zoveel mogelijk technieken onder de knie te krijgen, het maakt niet uit of het breien, haken, Tunisch haken, garens verven of spinnen is. Via de blogs deel ik een stukje van mijn kennis, geef tips en alles wat daarbij komt kijken.
Reactie plaatsen
Your information is safe with us