Breien in het vliegtuig: dat mag op 1 manier (video) - Breiclub.nl
Breien in het vliegtuig mag! (video)
14 juni 2014 

Breien in het vliegtuig mag! (video)

Breien in het vliegtuig mag niet meer in verband met aangescherpte beveiliging. Maar, Léonie Sazias heeft daar een geweldige oplossing voor.

Je weet wel, dé Léonie Sazias bekend als omroepster bij Veronica, maar ging later ook aan de slag bij o.a. de AVROTROS en RTL 4. Echter, met haar 46-jaar ervaring als breister heeft ze ook genoeg tips.

Ze deelt 1 van haar tips in deze video: 

Over de schrijver
Hoi! Mijn naam is Babette en ik ben de oprichtster van Breiclub.nl. Het is sinds 2014 mijn missie om samen met het Breiclub team, breien en haken in Nederland nóg leuker te maken. Ik wil hierbij creatief en vernieuwend zijn en ben constant bezig om waardevolle; leuke producten te creëren. Ik heb veel toekomstplannen voor Breiclub.nl en vind het geweldig om zo veel contact te hebben met bevlogen hakers en breiers. Daar haal ik echt mijn inspiratie vandaan!
Josien
Door

Josien

op 29 Jan 2020

Ik heb als mijn dochter naar een club ging altijd gehaakt, genaaid, geschilderd. En altijd leuke reacties, zelfs mensen aangestoken, om deze activiteit ook te ondernemen als men moet wachten. Het enige wat je nodig hebt is een klein tasje waar je alles in doet. En het is heerlijk ontspannen en rustgevend. Ben ik dan altijd kippig? Ik deed het zelfs in de trein. Daar heb ik zelfs een keer een muis weggegeven die ik van vilt aan elkaar genaaid had aan een dame die wat verderop in de trein zat en was er reuzeblij mee. Ze kreeg zo maar van een volslagen onbekende een cadeautje. Iedereen keek stomverbaasd en verrast. Ik eigenlijk ook want het kwam zo maar in mij op om het aan haar weg te geven. Ze had de hele tijd naar mij gekeken en er zelfs een opmerking over gemaakt. Dus ja laten we allemaal lekker kippig doen en zo af en toe iets leuks weggeven aan een ander, of je die nou kent of niet. Je maakt er iedereen blij mee!

Reactie plaatsen

Doe jij weer mee aan het leukste brei- en haakproject van het jaar?

Ik doe mee
Ontdek alles over het thema van dit jaar!
Your information is safe with us