Video: Sokken breien met 4 naalden of 5? - Breiclub.nl
Q&A video 6: Sokken breien met 4 naalden of 5?
03 augustus 2014 

Q&A video 6: Sokken breien met 4 naalden of 5?

Moet je sokken breien met 4 of 5 naalden? Want is het breien met 4 of juist 5 naalden makkelijker of beter?

Dat is het onderwerp van deze zesde Breiclub.nl Q&A video (een vraag & antwoord video). Het panel bespreekt hoe zij sokken het liefste breien.

Bekijk hieronder de leuke video van 4.23 min. waarin het Breiclub panel antwoord én tips geeft!

Tip: Bekijk de video in HD (klik op play en vervolgens op het tandwieltje rechtsonder in beeld)

 

Heb jij nog meer tips over het breien van sokken? Laat ze hieronder achter!

 

Over de schrijver
Hoi! Mijn naam is Babette en ik ben de oprichtster van Breiclub.nl. Het is sinds 2014 mijn missie om samen met het Breiclub team, breien en haken in Nederland nóg leuker te maken. Ik wil hierbij creatief en vernieuwend zijn en ben constant bezig om waardevolle; leuke producten te creëren. Ik heb veel toekomstplannen voor Breiclub.nl en vind het geweldig om zo veel contact te hebben met bevlogen hakers en breiers. Daar haal ik echt mijn inspiratie vandaan!
ykje hansma
Door

ykje hansma

op 03 Aug 2014

reactie sokken breien. sokken brei ik altijd op 3 naalden en gebruik de 4e om mee te breien. het breien op meerdere naalden is eigelijk bedoeld voor ronde kanten kleedjes. dat gaat wel tot 6 á 8 naalden. maar dan moet je wel zo;n breister zijn.met een lading geduld. met 3 naalden heb ik geen last van een wirwar van pennen.,en is hak breien stukken eenvoudiger en overzichtelijker. gr ykje hansma.

Tuyten
Door

Tuyten

op 03 Aug 2014

Ik brei de boemeranghiel goed aansluitend en zakt niet , moeilijk om hier langs deze weg uitteleggen , hou goed zijn pas a/d hiel

Reactie plaatsen
Your information is safe with us