Breien met Léonie Sazias (video interview)
Breien met Léonie Sazias (video interview)

Vandaag gaan we breien met Léonie Sazias! Onze Breiclub.nl reporter Yvonne is afgereisd naar Hilversum om met Léonie in haar atelier te praten over breien:

– Wat heb je momenteel op je breinaalden staan?

– Welke goede tip heb je voor beginners én gevorderden?

– Waar zoek jij nog uitdaging in?

Wij zijn benieuwd wat je ervan vond, laat daarom anders even je reactie achter onderaan de pagina! Veel kijkplezier!

Tip: Bekijk de video in HD (klik op play en vervolgens op het tandwieltje rechtsonder in beeld)

 

Léonie Sazias

Léonie is bekend als omroepster bij Veronica, maar ook bij de AVRO, TROS en RTL 4. Echter, met haar 46-jaar ervaring als breister heeft ze ook genoeg breikennis.

Ze heeft een eigen atelier in Hilversum waar ze workshops geeft op verschillende gebieden. Neem eens een kijkje op haar website!

 

Anneke Olde Reuver
Door

Anneke Olde Reuver

op 18 Jun 2014

Wat een leuk interview, wie had dat ooit gedacht dat een omroepster zoveel passie voor breien heeft! Dank je wel voor het laten delen met ons!

Carmen
Door

Carmen

op 18 Jun 2014

Erg leuk om te bekijken! Vooral het kunstwerk aan de muur op het laatst vind ik erg mooi.

ann
Door

ann

op 20 Jun 2014

HEB JE VIDEO GEZIEN .VIND DIE ERG LEUK GEDAAN . IK GEEF AL JAREN BREILES AAN IEDEREEN DIE HET WILT LEREN ,KINDERS EN VOLWASSENEN. HEB OOK VOOR WINKELS GEBREIEN 18 JAAR. EN JA HEB OOK EEN BREIMACHINE EN DIE STAAT NET ALS BIJ U OOK INGEPAKT OP ZOLDER. VOND DAT LEUK OM TE HOREN ,DAT DAT BIJ U OOK ZO IS. JA MET DE HAND BREIEN VIND IK LEUKER EN DAT KAN JE OOK OVERAL DOEN , JE KAN DAT MEE NEMEN . EEN BREIMACHINE IS VAST EN TE VERVOEREN EEN RAMP. LIET DE KINDERS ER VROEGER OP BREIEN . DAT WAS EEN WONDER VOOR HEN HE?? EEN ZELF GEMAAKTE TRUI . DE JUF EN DE KLASGENOOTJES JALOERS MAKEN DAT ZE DAT ZELF HADDEN GEMAAKT. GA ZEKER EN VAST NOG WEL EENS NEUZEN OP UW SITE OM MODELLEN. JA IK BREI OOK OP DE BOLLEVAAR EN NIET UIT BOEKJES .DINGEN IN DE WINKEL TE ZIEN EN NATEKENEN EN DAT DAN BREIEN .DIE ZIJN ERG DUUR EN NIET ZO GOED ALS DAT JE HET ZELF MAAKT. GA NOG VEEL GENIETEN MET JE BREIEN EN GROET U VRIENDELIJK. ANN PETERS.

Reactie plaatsen