De voorpret van Mystery Blanket deelnemers
De voorpret van Mystery Blanket deelnemers

De verkoop is begonnen! Al ruim 630 mensen hebben een geweldig pakket uitgekozen! Super leuk als je al heb besloten mee te doen met hét leukste brei/haak project van het jaar… We zijn al begonnen met het inpakken van de Mystery Boxen met bijna 40 bollen erin 😍 En de voorpret is al in volle gang in de Geheime Facebook groep waar iedere deelnemer toegang tot krijgt. We delen even wat reacties met je vandaag.

Maarliefst 18 testers!

Wist je dat er dit jaar maar liefst 18 testers de dekens hebben getest? Zo weten wij 100% zeker dat er genoeg garen is en dat de patronen kloppen.

We hebben er dit jaar voor gekozen om 2 groepen te laten testen. De eerste groep haalt uiteraard de foutjes of onduidelijkheden uit het patroon en er wordt duidelijk hoeveel garen ze nodig hebben. Testgroep 2 ging vervolgens heerlijk aan de slag (met een kritisch oog) met de patronen en gingen controleren of ze ook echt uitkwamen met het garenpakket wat ze gekregen hadden.

Het leuke van twee testgroepen is dat je meteen al alle dekens een keer ziet, en wat zijn ze mooi! Zoals in het vorige blog al te lezen was zijn er dit jaar weer wat veranderingen maar wat elk jaar hetzelfde blijft is de voorpret!

Té leuke reacties van deelnemers

Het is zo leuk om alle enthousiaste reacties op Facebook te lezen, hier wat voorbeelden:

Wil jij ook meedoen met de voorpret en toegang krijgen tot de Geheime Facebook pagina?

Kies hier jouw Mystery Blanket Nederland 2020 pakket uit & doe mee met de voorpret >>>

Lydie
Door

Lydie

op 28 Nov 2020

Waar kan ik de patronen vinden

Reactie plaatsen