Nieuw haakboek: Crochet Déco - Breiclub.nl
Nieuw haakboek: Crochet déco!

Er is een nieuw haakboek op de markt, en óh wat is het leuk! Als eerste moet ik even vermelden: het is Frans dus waarschijnlijk niet binnenkort verkrijgbaar in de Nederlandse winkels, maar de patroontjes zijn gewoon té leuk om niet met jullie te delen. Wie weet word je wel geïnspireerd! Voor de Franssprekenden onder ons is het natuurlijk wel een optie om het boek te bestellen, zo moeilijk zijn patronen in andere talen niet.

Even voorstellen…

Het boek is geschreven door Anisbee, een Franse haakster, die ook een haakblog bijhoudt. Ze heeft een heel moderne stijl, wat voor mij haar haakwerk heel aantrekkelijk maakt. Zie hier meer van haar patronen.

Deel op Twitter: [tweetquote]Wat een leuk haakboek is dit: Crochet déco! Het wordt vandaag besproken door @breiclubnl en is heel inspirerend![/tweetquote]

Voorproefjes uit het boek

Diezelfde moderne stijl is in overvloed te vinden in haar boek Crochet déco. De patronen zijn bedoeld om je interieur wat te verrijken met haakwerkjes, maar zeker niet zoals bij je oma thuis! Al is daar helemaal niets mis mee natuurlijk ;)

Nieuw haakboek Crochet déco foto2

Deze prachtige schaaltjes met koraal-details zijn niet alleen mooi in rood, maar ook in vele andere kleuren! Leg ze in suikerwater om ze stijf te laten worden. Je kunt er bijvoorbeeld je sleutels in bewaren!

Nieuw haakboek Crochet déco foto3

Fleur letterlijk een oud meubelstuk op door er een aantal klaprozen voor te haken! We zagen eerder al hoe applicaties wonderen kunnen verrichten voor een oud kledingstuk, maar ook voor interieurstukken is het erg mooi.

Nieuw haakboek Crochet déco foto4

Wat een leuk idee voor je gordijnen! En al helemaal voor op de babykamer zijn deze gehaakte diertjes leuk.

Nieuw haakboek Crochet déco foto5

Erg origineel, dit idee voor een tochtstopper. En niet alleen voor in de herfst!

Nieuw haakboek Crochet déco foto6

Deze gehaakte hoezen voor vazen zijn erg elegant met de kleine bloemenapplicaties.

Wat vinden jullie ervan? Als ik het boek in de winkel zou tegenkomen zou ik er geen moment over twijfelen.. Nog een tip voor de liefhebber: op deze pagina vind je een voorproefje van de patronen, dan kun je testen of Franse patronen lezen wat voor jou is. Dit is overigens ook de website waar je het boek (€13,50) kunt kopen.

Heb jij wel eens een buitenlands haakboek of haaktijdschrift gekocht? Wat haalde jou toen over?

Nina
Door

Nina

op 21 May 2015

Leuk, leuk, leuk! Frans is niet mijn taal, maar dat zal me niet weerhouden om dit boek te kopen. En ja, ik heb eerder een andertalig (engels) boek gekocht:: AUSTENtatious Crochet van Melissa Horozewski. 36 haakpatronen uit de wereld van Jane Austen.

Reactie plaatsen