Webwinkel Woolys: Maak kennis met Margaret en Claudia - Breiclub.nl
Webwinkel Woolys: Maak kennis met Margaret en Claudia

Webwinkel Woolys: Maak kennis met Margaret en Claudia

Margaret en Claudia, moeder en dochter, zijn helemaal gek op haken! Uit deze gezamenlijke passie is de webwinkel Woolys ontstaan.

Aan de hand van handige video’s op het internet leerde Claudia zichzelf haken. Vervolgens is het haakvirus ook op Margaret overgeslagen. Sinds dien gaat de haaknaald overal mee naar toe en haken ze iedere dag!

Het allerliefste haken ze amigurumi’s en dan graag grote knuffels. Ook maken ze beide graag kraamcadeaus, zoals een mooie muziekmobiel, een wagenspanner, bijtring of rammelaar. Daarnaast haken Margaret en Claudia graag aan omslagdoeken; ‘een heerlijk project voor tussendoor en een keer geen vaste steken’.

webwinkel Woolys

Uit deze gezamenlijke hobby is hun webwinkel ontstaan.  Een aantal jaren geleden begonnen zij een online haakwinkel. Een naam bedenken was niet moeilijk: Margaret heeft namelijk een hondje. Een klein, schattig, pluizig en wollig hondje die ze Wooly heeft genoemd. De naam voor de webwinkel was dus snel bedacht: Woolys!

Woolys is een webwinkel met een ruim assortiment aan haak- en breibenodigdheden. Ze hebben een mooie selectie wol en garen, haakboeken, garenpakketten, naalden en accessoires. En natuurlijk alles voor het haken van knuffels! Van vulling en snorharen tot rammelschijfjes en veiligheidsoogjes. Ook kan je in de shop alles vinden voor muziekmobielen, wagenspanners, speenkoorden, bijtringen en andere babyproducten. Een ideale webwinkel voor iedereen die haakverslaafd is!

De webwinkel is tijdens de afgelopen jaren gegroeid, steeds meer mensen weten Woolys te vinden. De voorraad neemt toe, omdat Woolys regelmatig nieuwe producten aan de shop toevoegt. Hierdoor is Woolys een beetje uit zijn jasje gegroeid en werd het tijd voor meer ruimte: afgelopen Pinksteren opende Woolys zijn showroom in Ewijk!

webwinkel Woolys

De showroom is aan hun en heeft ruimte voor alle voorraad, daarnaast staat er een grote tafel voor workshops en haakavonden.

Omdat Woolys regelmatig vragen of opmerkingen kreeg als: ‘Is haken moeilijk?’ en ‘Ik wilde dat ik kon haken!’ zijn ze haakworkshops voor beginners, maar ook voor gevorderden gaan aanbieden. ‘’Super leuk en gezellig!’’

Ze starten met verschillende haaksteken en gaan dan verder met het lezen van patronen. Deelnemers kunnen zelf kiezen of ze vervolgens aan de slag gaan met bijvoorbeeld een knuffel of een omslagdoek. ‘’Alles kan!’’

webwinkel Woolys

Wat is kenmerkend voor jullie als webwinkel?

‘’Onze service! Onze klanten zijn super belangrijk en we doen er alles aan om van elke bestelling weer een feestje te maken voor de ontvanger. We staan voor snelle service en altijd persoonlijk contact! We hebben natuurlijk geen stenen winkel, maar met de opening van de showroom hopen we ook regelmatig in contact te komen met onze klanten. We hopen jullie te ontmoeten op één van onze maandelijkse showroomdagen of gezellige haakavonden!’’

De eerstvolgende showroomdag is op zaterdag 15 juli in Ewijk.

Kijk voor meer informatie op www.woolys.nl of bekijk hun Facebookpagina

 

Marjolie
Door

Marjolie

op 12 Jul 2017

ik hen bewondering voor jullie. Veel succes verder

woolys
Door

woolys

op 18 Jul 2017

Dank je wel Marjolie :)

Mimy van doeveren noweestraat 34 6708TN Wageningen zie rekening
Door

Mimy van doeveren noweestraat 34 6708TN Wageningen zie rekening

op 13 Apr 2021

Ben fijn aan het vogeltjes haken maar nu wil ik de oogjes erin doen en passen e oogjes niet in het achterplaatje. Zitten dus nu los omdat ik ze niet door kan drukken. Hoor graag hoe we dit op kunnen lossen. Of wat ik verkeerd doe?

Reactie plaatsen