KNIT&KNOT in Tilburg: Hét haakfeestje voor het hakende en breiende zuiden!
KNIT&KNOT in Tilburg: Hét haakfeestje voor het hakende en breiende zuiden!

KNIT&KNOT in Tilburg: Hét haakfeestje voor het hakende en breiende zuiden!

6,7 en 8 April is het zover! Hét haakfeestje van het jaar voor het hakende en breiende zuiden! In Tilburg vindt dan voor de 5e keer de Knit en Knot plaats.

Sinds de tweede editie, ben ik een trouwe deelnemer en dompel ik me drie dagen onder in zachte wolletjes, mooie projecten en mede-creatievelingen. Voor de vierde keer zal ik plaatsnemen aan de bloggerstafels. Ik laat daar een aantal van mijn projecten zien en zal ook aan een aantal projecten werken, maar ik heb vooral zin om jullie allemaal te ontmoeten en in gesprek te gaan.

Ook als je vragen hebt, of een project waar je niet uitkomt, neem het vooral mee, want twee weten meer dan 1! En als je dan toch even langskomt, maak je gelijk kans op een pakketje voor de little romance shawl!

Breiclub-feestje

De Breiclub is goed vertegenwoordigd op de beurs! Naast mij, zullen er nog twee ambassadeurs aanwezig zijn bij de bloggerstafels. Alexa van Amilishly Designs is alledrie de dagen aanwezig en neemt haar superschattige popjes mee.

Ook Akkelien van de Breimeisjes schuift op zaterdag gezellig bij ons aan aan tafel.

En óók Breiclub-coryfee en rots in de branding Bianca van chefwol heeft een stand. Als je deze heuse Breiclub meet-and-greet hebt afgerond, is er nog veel meer te zien! 

Niet te missen!

Met ongeveer 75 standhouders, zul je je niet vervelen! Bekende namen als draadkracht, caro’s atelier en Stip en Haak zijn natuurlijk niet te missen, maar ik wil je ook wijzen op een aantal kleinere deelnemers.

Zo ben ik groot fan van het unieke garen van huisje van katoen. Blij dat ik brei komt, samen met Stichting Zeeuwse Visserstruien met een spannend nieuw ontwerp en Marlaine.nl heeft altijd superleuke haakpakketjes.

Als je met je neus in de bolletjes zit, is het zomaar mogelijk dat je een BH’er (bekende haker) tegen het lijf loop. Je kunt je haakboeken laten signeren door onder andere DenDennis, Adinda’s world, Bobbi Eden en Tessa van Riet. 

Bedankt voor de bloemen

Het thema van deze jubileum is “bedankt voor de bloemen”. Binnenkort kun je dus een hekwerk vol gehaakte en gebreide bloemen bewonderen in de spoorzone van Tilburg. Ook op de beurs zal het thema bloemen regelmatig voorbij komen.

De facebook-pagina van de Knit en Knot is niet te missen. Met het online redacteursteam, maken we van iedere dag een feestje op facebook!

Hedy Kunst van Happy Crochet Patterns, heeft een heel boeket samengesteld, waarvan je alle losse patronen kun downloaden.

Breimoeder Judith Korving schrijft wekelijks een blog over haar leven als breimoeder en samen met Alexa zorg ik voor de weekendinspiratie. Wij zullen alle vier volop aanwezig zijn op de beurs, dus schroom niet om ons aan te spreken!

Niet te missen?

Heb ik je overtuigd en kun je niet wachten om ook te komen? Dat kan! Op mijn eigen blog geef ik 4 kaartjes weg! Klik even door naar www.sietsaandehaak.nl om te kijken hoe je kans kunt maken!

De Breimeisjes
Door

De Breimeisjes

op 25 Mar 2018

Heel veel zin in 😀 Groetjes, Akkelien

Ans Geerts van Zoggel
Door

Ans Geerts van Zoggel

op 01 Apr 2018

Ik zie zulke mooie steekmarkeerders bij chefwol, hebben jullie die ook bij op de knit en knot? Zondag. Zoveel zin in nu voor de 4e keer

Reactie plaatsen