Win Actie: Safari Speelkleed patronen
Win Actie: Safari Speelkleed patronen
Brei- en Haakinitiatieven
Redactie Breiclub
Brei- en Haakinitiatieven
3 min
69

Win Actie: Safari Speelkleed patronen

3 min
69

Vandaag heb ik iets heel leuks voor je! We geven namelijk drie Safari Speelkleed Patronenpakketten weg en jij maakt kans om er 1 te winnen!

Ons nieuwste project is het kinderproject: Safari Speelkleed patronen! 4 fantastische dieren, om te haken of te breien. Ga jij voor de 🐘🦁🦓🦩? Laat ons weten in de reacties welke jouw favoriet is én voor wie je hem zou willen maken. Dit kan dus ook gewoon leuk voor jezelf zijn! Uit alle reacties kiezen wij dan drie winnaars die alle vier de patronen gratis van ons krijgen. Hoe leuk!

Klik hier om eerst de vier Safari Speelkleed patronen beter te bekijken >>>

(Als je het speelkleed bestelt ontvang je trouwens alle vier de patronen!)

Doe mee aan de Win Actie

Hoe kun je mee doen aan de Win Actie? Het is heel makkelijk. Kies hieronder uit de 4 Safari Speelkleden jouw favoriet en zet dit onder de blog bij de reacties.  Zet er ook even bij waarom je voor de Olifant/Leeuw/Zebra/Flamingo kiest en voor wie je dit Knuffel Speelkleed zou willen maken.

Misschien ben jij straks één van de winnaars :-). We maken de winnaars zondag bekend. Je ziet hieronder de vier Safari Speelkleden. Bekijk ze alle vier en zet je keuze, samen met je emailadres, onderaan bij de reacties.

1: Olifant (breipatroon) 🐘 

Het olifant speelkleed is een leuke, uitdagende klus met diverse mooie technieken die niet zullen misstaan op een babykamer, in de woonkamer of over een box. We gebruiken een ajourpatroon en ook komen er kabeltjes in voor. Als je dit geweldige olifantje ziet, dan kan je toch niet wachten om deze deken en/of knuffel te maken?

Keuze 2: Leeuw (haakpatroon) 🦁

De basis van het leeuwen speelkleed is gehaakt in een zigzag, amigurumi techniek voor de knuffels en knuffel onderdelen. Je maakt prachtige reliëfsteken voor een mooie rand en  de gehaakte manen die de leeuw echt helemaal afmaken. Dit leeuwtje is toch om op te eten?

Keuze 3: Zebra (breipatroon)  🦓

Het Zebra Speelkleed is niet alleen een fantastisch kado om te geven, maar ook een super uitdaging voor jezelf om te maken. Omdat je met kleur gaat inbreien. We gebruiken ook ajour en kabeltjes. Het is een mooi project voor mensen die al een paar jaar breien maar als beginner is het ook een mooie leerschool natuurlijk!

Keuze 4: Flamingo (haakpatroon) 🦩
Het Flamingo Speelkleed is de favoriet van Marjolein. Het patroon heeft mooie veren, gehaakt met een reliëf effect. Die techniek is gebruikt als basis van de deken. We hebben de amigurumi techniek ingezet voor de knuffels en knuffel onderdelen. En natuurlijk maken we de geweldige flamingo af met gehaakte veren voor een leuk speels effect.
De roze kleuren maken hem tot een té schattig kleedje.

Als je het Safari Speelkleed Patronenpakket bestelt, ontvang je de patronen voor alle vier speelkleden, dus de olifant, leeuw, zebra en flamingo. Ook kun je ervoor kiezen om alleen de knuffels te maken, dus zonder speelkleed. En dat niet alleen, je steunt er ook nog eens het goede doel “Orange Babies” mee.

Wat moet je doen om een Safari Speelkleed Patronenpakket te winnen?

  1. Kies jouw favoriete Safari Speelkleed (Je kunt kiezen uit Olifant, Leeuw, Zebra en Flamingo.
  2. Bedenk waarom je deze het leukst vindt en voor wie je dit Safari Speelkleed zou willen maken (voor jezelf mag ook :-))
  3. Zet jouw antwoorden op vraag 1 en 2 hieronder bij de reacties. De uiterste datum is zaterdag 15 mei om 23:59 uur. Wij kiezen “blind” een winnaar en maken deze zondag bekend. Iedereen maakt dus evenveel kans.

Wat krijgt de winnaar?

De winnaars ontvangen van Breiclub.nl GRATIS het complete 3-in-1 Safari Speelkleed Patronenpakket met alles er op en eraan. Mocht je het pakket al hebben gekocht, dan ontvang je het aankoopbedrag retour. De winnaar krijgt persoonlijk bericht. Heel veel succes!

Team Breiclub

Reacties
Categorieën