Win Actie: Safari Speelkleed patronen
Win Actie: Safari Speelkleed patronen

Vandaag heb ik iets heel leuks voor je! We geven namelijk drie Safari Speelkleed Patronenpakketten weg en jij maakt kans om er 1 te winnen!

Ons nieuwste project is het kinderproject: Safari Speelkleed patronen! 4 fantastische dieren, om te haken of te breien. Ga jij voor de 🐘🦁🦓🦩? Laat ons weten in de reacties welke jouw favoriet is én voor wie je hem zou willen maken. Dit kan dus ook gewoon leuk voor jezelf zijn! Uit alle reacties kiezen wij dan drie winnaars die alle vier de patronen gratis van ons krijgen. Hoe leuk!

Klik hier om eerst de vier Safari Speelkleed patronen beter te bekijken >>>

(Als je het speelkleed bestelt ontvang je trouwens alle vier de patronen!)

Doe mee aan de Win Actie

Hoe kun je mee doen aan de Win Actie? Het is heel makkelijk. Kies hieronder uit de 4 Safari Speelkleden jouw favoriet en zet dit onder de blog bij de reacties.  Zet er ook even bij waarom je voor de Olifant/Leeuw/Zebra/Flamingo kiest en voor wie je dit Knuffel Speelkleed zou willen maken.

Misschien ben jij straks één van de winnaars :-). We maken de winnaars zondag bekend. Je ziet hieronder de vier Safari Speelkleden. Bekijk ze alle vier en zet je keuze, samen met je emailadres, onderaan bij de reacties.

1: Olifant (breipatroon) 🐘 

Het olifant speelkleed is een leuke, uitdagende klus met diverse mooie technieken die niet zullen misstaan op een babykamer, in de woonkamer of over een box. We gebruiken een ajourpatroon en ook komen er kabeltjes in voor. Als je dit geweldige olifantje ziet, dan kan je toch niet wachten om deze deken en/of knuffel te maken?

Keuze 2: Leeuw (haakpatroon) 🦁

De basis van het leeuwen speelkleed is gehaakt in een zigzag, amigurumi techniek voor de knuffels en knuffel onderdelen. Je maakt prachtige reliëfsteken voor een mooie rand en  de gehaakte manen die de leeuw echt helemaal afmaken. Dit leeuwtje is toch om op te eten?

Keuze 3: Zebra (breipatroon)  🦓

Het Zebra Speelkleed is niet alleen een fantastisch kado om te geven, maar ook een super uitdaging voor jezelf om te maken. Omdat je met kleur gaat inbreien. We gebruiken ook ajour en kabeltjes. Het is een mooi project voor mensen die al een paar jaar breien maar als beginner is het ook een mooie leerschool natuurlijk!

Keuze 4: Flamingo (haakpatroon) 🦩
Het Flamingo Speelkleed is de favoriet van Marjolein. Het patroon heeft mooie veren, gehaakt met een reliëf effect. Die techniek is gebruikt als basis van de deken. We hebben de amigurumi techniek ingezet voor de knuffels en knuffel onderdelen. En natuurlijk maken we de geweldige flamingo af met gehaakte veren voor een leuk speels effect.
De roze kleuren maken hem tot een té schattig kleedje.

Als je het Safari Speelkleed Patronenpakket bestelt, ontvang je de patronen voor alle vier speelkleden, dus de olifant, leeuw, zebra en flamingo. Ook kun je ervoor kiezen om alleen de knuffels te maken, dus zonder speelkleed. En dat niet alleen, je steunt er ook nog eens het goede doel “Orange Babies” mee.

Wat moet je doen om een Safari Speelkleed Patronenpakket te winnen?

  1. Kies jouw favoriete Safari Speelkleed (Je kunt kiezen uit Olifant, Leeuw, Zebra en Flamingo.
  2. Bedenk waarom je deze het leukst vindt en voor wie je dit Safari Speelkleed zou willen maken (voor jezelf mag ook :-))
  3. Zet jouw antwoorden op vraag 1 en 2 hieronder bij de reacties. De uiterste datum is zaterdag 15 mei om 23:59 uur. Wij kiezen “blind” een winnaar en maken deze zondag bekend. Iedereen maakt dus evenveel kans.

Wat krijgt de winnaar?

De winnaars ontvangen van Breiclub.nl GRATIS het complete 3-in-1 Safari Speelkleed Patronenpakket met alles er op en eraan. Mocht je het pakket al hebben gekocht, dan ontvang je het aankoopbedrag retour. De winnaar krijgt persoonlijk bericht. Heel veel succes!

Team Breiclub

Marlies
Door

Marlies

op 12 May 2021

Oh, wat leuk! En moeilijk kiezen... Ik haak momenteel meer dan ik brei, dus weer eens breien lijkt me wel wat. De olifant is zo stoer, die zou zeker een mooi plekje krijgen op/aan/bij de box van mijn nieuwste neefje!

Spreutels Marleen
Door

Spreutels Marleen

op 12 May 2021

Het flamingo deken. Ik zou het maken voor mijn kleindochter

anita hogervorst
Door

anita hogervorst

op 12 May 2021

Wauuuwww wat een leuke actie. vraag 1 flamingo en vraag 2 voor mijn pasgeboren nichtje en dan nog waarom ik het zou willen winnen.. Ik heb nog ontzettend veel haakwerkjes, breiwerkjes, borduurwerkjes en nog tig andere hobby spullen liggen om te maken. Ik denk dat ik de eerste 20 jaar wel vooruit kan, maar ja dan is er voor de eerste keer een nichtje geboren, hoe trots ben je dan en dan komt dit prachtige kleed in de mail, zelfs van de week al gekeken bij de facebooklive, weer enorm getwijfeld om het te bestellen, ook omdat er een goed doel aan zit, maar helaas heeft mijn man mij ten strengste verboden om nog iets te bestellen, ga maar eerst eens alles maken wat je nog hebt liggen zegt hij hahahaha. Zelfs nog getwijfeld of ik het dan bij de buren zou laten bezorgen want ja met onze deurbel ziet hij ook nog eens dat er pakketje bezorgd wordt. Maar als ik hem nu win dan kan hij gelukkig niets meer zeggen hahaha

Jolanda Weekhout
Door

Jolanda Weekhout

op 12 May 2021

Ik kies de leeuw, voor een stoer kind en zijn ouders. Ga het maken voor stichting Troostdekentje Overijssel

Nancy
Door

Nancy

op 12 May 2021

De leeuw zou ik graag maken voor mijn kleinzoon omdat hij dol is op knuffels en de kleuren van de leeuw zijn reuzeleuk.

Miran
Door

Miran

op 12 May 2021

Ik zou de olifant kiezen voor mijn kleindochter, de olifant welke ik had besteld voor de kerst is helaas nooit geleverd. PS: voor de duidelijkheid geen haak/breipakket, dus ook niet bij jullie 😉

Emma
Door

Emma

op 12 May 2021

Ooh super leuk! De olifant! Mijn zus is zwanger van haar eerste kindje dus daar zou ik hem voor maken!

Sonja Konings
Door

Sonja Konings

op 12 May 2021

Voor het favoriete Safari speelkleed heb ik onze dochter laten kiezen. Zij vindt de flamingo het leukst vanwege de mooie roze kleur 🥰. Eigenlijk zijn ze allemaal super leuk!

Verspecht Maria
Door

Verspecht Maria

op 12 May 2021

Ik kies voor het flamingo pakket omdat ik graag haak en het als geschenk zou doen voor de dochter van mijn vriendin die zwanger is

Mieke Rook
Door

Mieke Rook

op 12 May 2021

De leeuw vind ik fantastisch en haak ik graag voor de baby van mijn nichtje Angela die in juli geboren wordt. De kleuren passen goed in de babykamer en ik vind het een mooi, persoonlijk kado om te geven. En om te vieren dat mijn nichtje, zus, moeder en ik dan voor het eerst respectievelijk moeder, oma, overgrootmoeder en oudtante worden:-)!

Elly
Door

Elly

op 12 May 2021

Oh, wat leuk en moeilijk kiezen. Ik denk de olifant, alhoewel de flamingo ook geweldig is. Wordt voor onze kleindochter.

Sharina
Door

Sharina

op 12 May 2021

Ik ga voor de Leeuw, omdat de kleuren heel mooi eruit springen. Aan wie ik het zal geven weet ik nog niet

Silvia Stevens
Door

Silvia Stevens

op 12 May 2021

Ik kies voor de olifant het is een kado voor mijn zoontje die is verschrikkelijk dol op olifanten.

Elsbeth Bos
Door

Elsbeth Bos

op 12 May 2021

Flamingo! Voor mijn dochter, past mooi bij de flamingo-knuffel die ze heeft.

Irma
Door

Irma

op 12 May 2021

Ik ga voor de flamingo. Mijn overbuurvrouw is zwanger en ik wil dit kado geven.

Bets van der Heide
Door

Bets van der Heide

op 12 May 2021

De olifant vind ik het mooiste, op dit moment nog geen liefhebber voor deze leuke dit speelkleed Ik ben gek van olifanten

ilse
Door

ilse

op 12 May 2021

Het zebrapaard zou ik graag maken. Mijn dochter had vroeger een zebraknuffel waar ze erg groos mee was. Zou leuk zijn om voor haar kind die herinnering weer door te geven

Mar
Door

Mar

op 12 May 2021

De olifant lijkt me geweldig voor onze kleindochter die geboren is in april en gelijk geopereerd in het AMC ziekenhuis aan een tumor. heel zielig zo'n klein mensje. Vandaag mag ze naar huis en kunnen we haar eindelijk knuffelen. Ivm corona mochten we niet op bezoek.

Babette
Door

Babette

op 16 May 2021

Gefeliciteerd Mar! Jij bent 1 van onze winnaars. Wat een prachtige reden om zo'n mooie olifant te maken. Wil je ons een mail sturen op info@breiclub.nl zodat we je toegang tot de patronen kunnen geven? Veel plezier ermee!

Catrien schweigert
Door

Catrien schweigert

op 12 May 2021

Ik zou graag de leeuw winnen voor mijn achterkleinzoon

Annemieke
Door

Annemieke

op 12 May 2021

Kan het te roze zijn in je huis, natuurlijk niet. Hoe rozer des te beter💗 de Flamingo maakt het natuurlijk he-le-maal compleet 💗

Hennie Hol
Door

Hennie Hol

op 12 May 2021

De flamingo zou ik graag willen maken, als decoratie voor op een bankje op het balkon.

Jannie
Door

Jannie

op 12 May 2021

vraag 1 olifant Vraag 2 voor mijn kleinkind

Thea Bergmeester
Door

Thea Bergmeester

op 12 May 2021

Ik kan moeilijk kiezen, maar het liefste 1 van de haakpatronen , flamingo of leeuw. Ik zou het graag willen maken voor mijn eerste achterkleinkinderen. Maar weet niet of het een meisje of jongetje is !

Thea. Peters
Door

Thea. Peters

op 12 May 2021

Voor mijn kleindochter. Vindt het jammer dat er geen olifanten in de Gaia Zoo zijn. Graag de olifant

Wilma Brouwer
Door

Wilma Brouwer

op 12 May 2021

Voor mijn nichtje die heeft net een dochtertje, Jolien, en ze is gek van flamingo’s, dus het flamingokleed zou leuk zijn.

Greet van Vliet
Door

Greet van Vliet

op 12 May 2021

Graag het flamingo kleed, ik vindt het leuk om te haken en er zijn wel baby,s op komst dus komt goed uit

Irma van den Berge
Door

Irma van den Berge

op 12 May 2021

Jaaaaa ik ga voor de stoere leeuw!🦁😍 En ik ga deze haken voor als mijn toekomstige kleinkind gezellig bij mij komt logeren🥳 En wie weet daarna de flamingo voor ?? Kadootje😁

M. Heijltjes
Door

M. Heijltjes

op 12 May 2021

Voor mijn dochter. Ze vindt olifanten helemaal het einde,. Dus vindt ze deze olifant vast het einde voor haar baby.

lidy
Door

lidy

op 12 May 2021

moeilijk om te kiezen , olifant lekker stoer en de flamingo Rose en lief. ik ga voor het stoere , de olifant voor mijn neefje.

Henny van Koningaveld
Door

Henny van Koningaveld

op 12 May 2021

Zou graag de leeuw willen haken. Ik haak iedere dag voor het goede doel en zou het leuk vinden om dit te kunnen doneren/

Liëtte Jongeneel
Door

Liëtte Jongeneel

op 12 May 2021

Ik zou graag de olifant willen haken. Mijn collega (directeur) is zwanger van haar tweede kindje. Ik zou haar graag verblijden met zo’n mooi kleed ☺️

Marja Jonker
Door

Marja Jonker

op 12 May 2021

Mijn beste vriendin wordt voor het eerst oma. Het lijkt me heel leuk om de olifant voor haar te maken voor als het kindje bij haar komt.

Thea Duijnmaijer
Door

Thea Duijnmaijer

op 12 May 2021

Ik zou graag de leeuw willen haken, voor een collega die binnenkort een zoontje krijgt.

Ina
Door

Ina

op 12 May 2021

De flamingo voor kansarme kinderen!

Corrie boonstra
Door

Corrie boonstra

op 12 May 2021

Ik denk dat ik voor de tweeling dan een leeuw en de olifant zou maken, past mooi in hun jungle kamer. Heb de patronen al besteld want ik vind ze allemaal, echt waanzinnig mooi

Yvon de Swart
Door

Yvon de Swart

op 12 May 2021

De zebra is mijn favoriet. Gewoon stoere uitstraling. Dus erg leuk om te maken lijkt mij

Annette Telleman
Door

Annette Telleman

op 12 May 2021

Oe, moeilijk kiezen hoor. Vind de flamingo toch wel erg leuk voor mijn 3 kleindochters maar vind de zebra of leeuw erg leuk voor mijn kleinzoon. Als ik win moet ik echt kiezen.

Katrien
Door

Katrien

op 12 May 2021

De flamingo is zoo leuk!! Ik weet niet meteen voor wie, maar ik maak heel vaak dingen omdat ik ze leuk vind en ze komen altijd wel ergens terecht bij iemand die er ontzettend blij mee is :D

Reina
Door

Reina

op 12 May 2021

De Leeuw voor mijn 7maanden oude kleinzoon die wij helaas nog niet in onze armen hebben kunnen houden Omdat hij nog steeds in de Filipijnen verblijft met zijn moeder

Saskia van Straaten
Door

Saskia van Straaten

op 12 May 2021

Mijn favoriet is de flamingo. Voor mijn eerst kleinkind washet thema schaap en samen met de a.s. ouders hebben we allerlei dingen met schaap gemaakt. Voor mijn tweede kleinkind was het thema olifant( zijn naam werd Oliver). Het derde kleinkind kwam een beetje onverwachts met en zorgelijke zwangerschap. Ik heb veel opgepast. Het meiske werd geboren maar ook daarna was het een zorgelijke situatie. Het ging niet goed met moeder, veel terug naar het ziekenhuis. Gelukkig gaat het nu beter en is er nu tijd om te genieten. En daarom wil ii graag devrolijke flamingo maken voor de kleine meid zodat ook zij een thema heeft.

Marian van der Weijden
Door

Marian van der Weijden

op 12 May 2021

Zou ozo graag de leeuw willen haken mijn klein kinderen zijn allebei dol op de kleur geel dus ik zit helemaal goed

Ziva
Door

Ziva

op 12 May 2021

De flamingo is mijn favoriet. Rustgevend

Dorien
Door

Dorien

op 12 May 2021

Ik zou Graag de stoere leeuw maken voor mijn lieve collegaatje. Zij is nog erg pril in de zwangerschap, maar verdient een mooi kleed na een nare zwangerschapservaring. Ik zou haar graag blij willen maken en ik heb nog even de tijd dan om het kleed met alle liefde te maken :-)

Tamara
Door

Tamara

op 12 May 2021

Moeilijk kiezen maar ik zou voor de flamingo gaan. Deze zou ik maken voor mijn zusje die zwanger is van een meisje. Ze heeft het moeilijk met deze zwangerschap omdat ze onze moeder mist die begin dit jaar is overleden

Joke Hasselman
Door

Joke Hasselman

op 12 May 2021

Ik zou kiezen voor de olifant, maar ben bang dat breien niet gaat lukken. Dus is een haakpatroon handiger. Ik kan alleen niet kiezen voor de leeuw of flamingo. Iets voor een jongen haken doe ik niet snel, maar roze is mijn favoriete kleur en hij ziet er als patroon ook prachtig uit. Dan toch de flamingo(??).

Agnes
Door

Agnes

op 12 May 2021

Stiekem vind ik ze allemaal wel mooi😊. Maar ik ga dan toch voor de olifant of flamingo. Een mooie uitdaging om beter te leren breien. Ik zou hem/haar geven aan een kindje in een gezin wat het niet zo breed heeft. Daarna zou ik er nog een paar maken en weggeven aan minder bedeelde kindjes. Nu maar🤞😊

Jannie
Door

Jannie

op 12 May 2021

Ik zou gaan voor de flamingo, omdat hij zo mooi rose is, omdat mijn zoon en schoondochter hun tweede kindje verwachten, ze weten nog niet wat het gaat worden, maar wie zegt in deze tijd nog dat rose alleen mooi gevonden wordt door meisjes?

Ingrid
Door

Ingrid

op 13 May 2021

De Flamingo deken vind ik erg mooi. Dat zou een leuk cadeau zijn voor mijn aanstaande kleinkind die rond mijn verjaardag in oktober wordt verwacht. We weten nog niet wat het geslacht is, maar anders is deze ook erg leuk voor grote zus.

Marli Hopman
Door

Marli Hopman

op 13 May 2021

Ik zou graag de olifant willen maken. Hij getuigt van sterkte en onthoudt heel goed. Ik vind het een prachtig dier. Ik zou hem gaan maken voor een kort geleden liefzoontje van mijn nichtje.

Margo
Door

Margo

op 13 May 2021

De flamingo, omdat mijn dochter gek is op roze.

Deborah
Door

Deborah

op 13 May 2021

Ik zou de flamingo maken voor mijn kleine zusje, zij wordt deze zomer 1 jaar.

Marijke
Door

Marijke

op 13 May 2021

Een flamingo deken voor Mai Li Zij is geboren om te leven voor de lol.

Anita van Asselt
Door

Anita van Asselt

op 13 May 2021

Ik zou graag mee doen, niet dat ik iemand weet waar voor ik een van de kleden nu zou willen maken. Maar de knuffels er bij zijn alleen al te leuk. Dus ja wie weet.

Claudia
Door

Claudia

op 13 May 2021

De Flamingo 💖💖💖 Voor mijn dochter (en ook een beetje voor mezelf 😇)

Liesbeth
Door

Liesbeth

op 13 May 2021

De flamingo. Supergaaf. Omdat ik heel graag haak, en deze graag zou willen haken, en geven aan m'n liefste dochter van 6. Die is met ieder haaksel erg blij, en ligt met alhaar gehaakte knuffel en dekens in haar bed.

Astrid lit
Door

Astrid lit

op 13 May 2021

Eigenlijk 2 favorieten olifant en flamingo. Flamingo omdat er zoveel mooi details im zitten en echt voor een meisje en de olifant groot, stoer en sterk voor een jongen

Esther Jaspers
Door

Esther Jaspers

op 13 May 2021

De olifant voor mijn dochter die in oktober haar eerste baby verwacht! Erg leuk ik zie er naar uit!

Maj Teunissen
Door

Maj Teunissen

op 14 May 2021

De flamingo, word ik vrolijk van. Fleurig en kleurig, zomers gevoel krijg je ervan. Erg .leuk als kraamcadeautje.

Bea
Door

Bea

op 14 May 2021

De flamingo, omdat mijn kleindochter van roze houdt en ik zelf flamingo's ook prachtige vogels vind,

Edith Owel
Door

Edith Owel

op 14 May 2021

Mijn favoriete Safari Speelkleed is de Olifant. Mijn kleinkind wordt vandaag verwacht (maar ja, OF die kleine vandaag wil komen is natuurlijk de grote vraag!); dus dat zou met een snelle 'stoom en kokend water'-klus snel gerealiseerd moeten worden? Het kleed wil ik dan maken voor die kleine kleine (wat het wordt weten we nog niet). ;) Ik heb voor het kamertje al verschillende olifantjes gehaakt, van verschillende soorten garen. Dit zou er mooi bij passen?!?

Jeanne van der Heijden
Door

Jeanne van der Heijden

op 14 May 2021

Omdat ik van vogels houd, kies ik voor de flamingo, maar ik vind de andere ontwerpen ook prachtig.

René
Door

René

op 14 May 2021

Ik kan niet breien. Daarom lijkt de leeuw me een leuke uitdaging :-)

Jolanda
Door

Jolanda

op 14 May 2021

Wat een ontzettend leuke patronen. Ik zou graag de flamingo haken en doe graag mee aan deze leuke winactie.

Marjo
Door

Marjo

op 14 May 2021

Ik ben een kraamcadeautje aan het bedenken en de flamingo zou ontzettend leuk zijn,

Els De Smul
Door

Els De Smul

op 14 May 2021

Ik ga voor de olifant , net zoals de andere ontwerpen gewoonweg schitterend om als welkomsverrassing te maken voor het eerste kleinkind van mijn vriendin .

gerda
Door

gerda

op 14 May 2021

de olifant groot stoer sterk veilig , doet me denken aan vroeger toen ik als kind zelf een stoer olifantje kreeg in een koffertje , zo'n veilig olifantje doet veel als je ziek bent en niet mee kan naar het bruiloftsfeest. jarenlang mijn lievelingsdiertje geweest in zijn koffertje. en dan nu als veilige knuffel aan je kinderbed hoe goed kan het leven zijn

Gisèle
Door

Gisèle

op 15 May 2021

Ik heb al een speelkleed gehaakt dus ga ik voor het breipatroon van de olifant. Het zal leuk zijn voor mijn kersverse kleinzoon die morgen drie weken oud wordt.

Jen
Door

Jen

op 15 May 2021

1 de leeuw past goed bij mij als leeuwin

Reactie plaatsen