Gebreide dieren: The Deramores Safari Collection - Breiclub.nl
The Deramores Safari Collection

 Deramores heeft een nieuwe collectie van gebreide dieren uitgebracht: de safari collectie.

Eddie de Olifant, Henrietta het Nijlpaard, Susie de Slang, Geoffrey de Giraffe, Larry de Leeuw en Andy de Krokodil.

Gebreide dieren

Een leuke serie voor voor bijvoorbeeld mensen die veel op reis gaan naar de “outback”, maar ook zo leuk voor op de kinderkamer ….

Deze wilde dieren zijn gebreid in Deramores Studio DK.

Om deze beestenboel te breien, is een garenpakket samengesteld dat je op de site van Deramores kunt bestellen. Je kunt natuurlijk ook je eigen kleurvariaties maken.

Eddie de Olifant

Gebreide dieren

Ontmoet Eddie, de vriendelijke en gezellige olifant. Gebreid in de kleuren Smoke, Mist en Frost.

Het zal niet lang duren tot Eddie je hart zal stelen: hij is makkelijk in de omgang en heel enthousiast. Eddie is zo leuk vanwege zijn grote oren en zijn slurf, met zijn grote poten en ronde buik. Eddie zou maar zo een perfect maatje kunnen zijn voor een kindje om mee in slaap te vallen ….

Henrietta het Nijlpaard 

Gebreide dieren

Henrietta is “the happy hippo”; ze vindt het heerlijk om te bakken in de zon. Deze schattige dame is gebreid in de kleur Mist, met als accentkleur Rose.

Henrietta is een hysterisch dametje, waar je uren plezier mee kan beleven. Een geweldige knuffel voor kleine meisjes; zo eentje waar ze voor altijd gek op zullen zijn.

Andy de Krokodil

gebreide-dieren-6

Al zwemmend in de rivier de Nijl vind je Andy de Krokodil; in de waterkant zoekt hij een beschut plekje en valt hij nauwelijks op. Maar wees niet bang voor deze “Snappy Snap”, hij is op zoek naar een nieuw gezellig thuis. Om Andy te maken heb je de kleuren Fir en Frost nodig.

Andy is geweldig als vriendje voor een kind: hij gaat overal mee naar toe. Naar het strand of naar de stad, het maakt hem niets uit! Als een avontuur leidt tot een ongelukje en Andy onder de vlekken zit, kun je hem zo wassen: het garen kan zo in de wasmachine. 

Geoffrey de Giraffe

Gebreide dieren

Gracieus en zacht van aard; daardoor is Geoffrey de Giraffe een geweldige vriend om aan je zijde te hebben. Geoffrey is gebreid in de kleuren Citrine, Pearl en Smoke.

De strepen en de stippen zijn kenmerkend voor Geoffrey: ze geven hem een leuk en knuffelbaar karakter. Je kunt Geoffrey natuurlijk ook in de kleuren Smoke en Pearl maken en dan de stippen in Citrine. Ook leuk om als koppeltje te maken.

Susie de Slang 

Gebreide dieren

Susie is de geniepigste van het stel: in luttele seconden gaat ze op in haar omgeving, klaar om je te laten schrikken! Diep in haar hart is ze een verlegen dametje, dat zich liever verstopt. Maar met een beetje liefde zal ze snel de gezellige slang worden die ze eigenlijk is.

Gemaakt in de kleuren Rose, Frost en Peridot. Susie is heel geschikt als knuffel die op de bank op je wacht. In de kleur Citrine zal Susie vast ook een hele knappe dame zijn ….

Larry de Leeuw 

Gebreide dieren

Misschien wel het bekendste wilde dier van de Safari: Larry de Leeuw; loyaal en aandoenlijk. Je kunt Larry met een gerust gevoel toevertrouwen aan een kindje: van schooltijd tot aan bedtijd zal Larry wachten om de beste vriend te kunnen zijn.

Larry is ook leuk als cadeau voor diegenen die graag op reis gaan naar Zuid-Afrika. Gebreid met de kleuren Citrine en Pearl, met wilde manen in Ruby.

Gebreide dieren

Mijn favoriet is Geoffrey, die ik dan meteen 2 keer zou maken: in geel en in grijs ……..

Met welke knuffel zou jij beginnen?

Camilla
Door

Camilla

op 24 Apr 2016

Waar zijn de patronen van die leuke dieren te krijgen?

Willie
Door

Willie

op 02 May 2016

Zijn deze leuke patronen ook in het Nederlands verkrijgbaar.

Fenna
Door

Fenna

op 24 Apr 2016

wat een leuke dieren. mijn voorkeur is de olifant!

Carla Lamers
Door

Carla Lamers

op 21 Oct 2018

Ontzettend leuke knuffels. Die ik allemaal Wil gaan breien voor de kinderkamer van mijn 1e kleinkind. Waar kan ik de patronen kopen?

Kim Bollebakker
Door

Kim Bollebakker

op 12 Sep 2019

Mijn oma zou deze super leuke dieren voor mijn kleine meisje willen breien. Ze wordt bijna 85 jaar en wil graag patronen en wol voor haar verjaardag om leuke knuffels te breien :) Echt mega lief van oma, maar waar kan ik het patroon voor haar vinden?

Gerda
Door

Gerda

op 20 Apr 2020

Hallo breiklub, Ik heb een vraag ik zou , Heel graag een giraffe willen breien voor me kleindochter, Heeft u voor mij het patroon ik zou er heel blij mee zijn en misschien ga ik die andere dieren ook wel breien ik zou er heel blij mee zijn vriendelijke groet Gerda van klaveren

Gerda
Door

Gerda

op 28 Apr 2020

Goedemorgen breiclub, Ik zou zo graag een giraffe wellen breien in het Nederlands vertaald, Alles geprobeerd weet niet hoe ok er aan moet komen nou zie ik dat jullie wel een giraffe hebben me kleindochter is gek op giraffe zouden jullie mij er mee kunnen helpenzou er heel blij mee zijn, Vriendelijke groet Gerda van Klaveren

Gerda
Door

Gerda

op 03 May 2020

Ik zou heel graag alleen het patroon van de giraffe willen hebben me klijn dochter vraagt er steeds om ik hoop dat het mogelijk is vriendelijke groet Gerda

Reactie plaatsen