De 1e Nederlandse online Masterclass Breien - Breiclub.nl
De 1e Nederlandse online Masterclass Breien!

De 1e Nederlandse online Masterclass Breien!

De 1e Nederlandse online Masterclass Breien voor geoefende breiers. Veel van onze Breiclub fans en leden breien al vele jaren. Sommige een jaar of drie, sommige al ruim 40 jaar. En voor deze hele groep geoefende breisters starten wij nu met een professionele, online Masterclass Breien!

Als geoefende breister is het leuk om jezelf te blijven uitdagen. Tevens is breien natuurlijk je grootste hobby en is het fantastisch om je door middel van vernieuwende manieren te verdiepen in breien.

Deel op je Twitter: [tweetquote]Yes! Er is gewoon een Nederlandse online Masterclass Breien voor de geoefende breister. Leuk @breiclubnl![/tweetquote]

Doel van de Masterclass is om je breiwerk naar een hoger niveau te tillen. Je zult je breiwerk gaan perfectioneren en nooit meer hetzelfde naar breien gaan kijken. Het is echt een verrijking voor elke breister!

Klik hier om alles over de Masterclass Breien te ontdekken > > >

MasterclassBreien_logo

Over de schrijver
Hoi! Mijn naam is Babette en ik ben de oprichtster van Breiclub.nl. Het is sinds 2014 mijn missie om samen met het Breiclub team, breien en haken in Nederland nóg leuker te maken.Ik wil hierbij creatief en vernieuwend zijn en ben constant bezig om waardevolle; leuke producten te creëren.Ik heb veel toekomstplannen voor Breiclub.nl en vind het geweldig om zo veel contact te hebben met bevlogen hakers en breiers. Daar haal ik echt mijn inspiratie vandaan!
Ina Fortgens
Door

Ina Fortgens

op 29 Oct 2016

Goedemiddag lieve mensen. Bestaat de masterclass breien nog? Zo ja. Kan ik mij dan aanmelden via de website van de breiclub?

Reactie plaatsen

Doe jij weer mee aan het leukste brei- en haakproject van het jaar?

Ik doe mee
Ontdek alles over het thema van dit jaar!
Your information is safe with us