Page content

Download gratis: bureaublad kalender mei 2016

article content

Download gratis: bureaublad kalender mei 2016

We gaan elke maand een leuke Breiclub bureaublad kalender met je delen die je gratis mag downloaden. En mei 2016 is de eerste! 

Onze vaste grafische topper Yvonne gaat elke maand aan de slag om jouw bureaublad leuk op te pimpen met een leuke brei- of haak achtergrond. Je mag de afbeelding altijd gratis downloaden en stel hem vervolgens in als achtergrond. Hoe leuk!

Stuur deze gerust door naar je brei- en haakvrienden of deel dit artikel in bekende Facebook groepen. Veel plezier ermee!

BureaubladKalenders_breiclub_mei

E-book "42 brei- en haakpatronen!
GRATIS! Vul je naam + e-mailadres in en download het gratis E-book:
Wij hebben ook een hekel aan spam
Babette
Hoi! Mijn naam is Babette en ik ben de oprichtster van Breiclub.nl. Het is sinds 2014 mijn missie om samen met het Breiclub team, breien en haken in Nederland nóg leuker te maken.Ik wil hierbij creatief en vernieuwend zijn en ben constant bezig om waardevolle & leuke producten te creëren zoals de Mini Mystery's en de Mystery Blanket.Ik heb veel toekomstplannen voor Breiclub.nl en vind het geweldig om zo veel contact te hebben met bevlogen hakers en breiers. Daar haal ik echt mijn inspiratie vandaan!

Comment Section

3 reacties op “Download gratis: bureaublad kalender mei 2016


Door corry van uijtregt op 8 mei 2016

Mijn complimenten voor jullie steeds weer nieuwe ideeën… Ik zal de link naar het bovenstaande op mijn haaksite zetten…..


Door Jaccoba op 8 mei 2016

Super leuke club leuke onderwerpen en mooie patronen! Vond vooral de topic “haken is gezond” erg waardevil. Ik weet nu waarom ik zo vraag wou leren haken 😉 heel erg bedabkt voor de leuke mails iedere zondag 🌸👍


Door Jaccoba op 8 mei 2016

Super leuke club leuke onderwerpen en mooie patronen! Vond vooral de topic “haken is gezond” erg waardevol Ik weet nu waarom ik zo vraag wou leren haken 😉 heel erg bedankt voor de leuke mails iedere zondag 🌸👍

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.