Kleur in je huis: Gastendoekjes en handdoekjes - Breiclub.nl
Kleur in je huis: Gastendoekjes en handdoekjes

Om een woning optimaal te stylen voor de verkoop is soms het toevoegen van een kleur heel belangrijk. Vooral in de badkamer, het toilet of zelfs de keuken. Zonder een extra kleurdetail zoals gastendoekjes en handdoekjes wordt het maar een saaie boel.

Juist voor de fotopresentatie kan een klein detail in de vorm van een vaas, een plant of een handdoek net dat ene verschil maken of iemand wel of niet komt kijken.

Persoonlijk ben ik dol op contrasten en regelmatig schaf ik mooie en opvallende kleur wol of katoen aan om daarna pas te gaan bedenken wat ik ga maken en wanneer ik er mee aan de slag ga.

Gastendoekjes-1

Zo heb ik vorig jaar bij Chefwol.nl een paar bolletjes Scheepjes katoen van Larra gekocht. Sprekende kleuren die voor een opvallend accent zorgen. Meestal duurt het wel even voordat ik daadwerkelijk een idee heb wat ik ga maken en ditmaal heb ik uiteindelijk gekozen voor een haakpatroon voor gastendoekjes.

Een gastendoekje is nu net een zodanig woonaccessoire die je altijd gebruiken kan. In mijn geval om een badkamer of toilet mee te af te stylen maar ook wanneer je woning niet in de verkoop staat zijn ze gewoon super leuk om te maken en te gebruiken.

Gastendoekje-4

Gastendoekjes-3

Gastendoekje-2

Het patroon kun je hier vinden.

 

Wie heeft eerder gastendoekjes of handdoekjes gehaakt/gebreid en wil het patroon delen? 

 

Heel veel haakplezier! 

Foto’s: TudorStyle uw Vastgoedstylist.

PS. Neem ook eens een kijkje op mijn Pinterestpagina voor meer ideeën.

Reactie plaatsen