5 handige haaktips (deel 2)
5 handige haaktips (deel 2)

5 handige haaktips (deel 2)

 

Vorige keer heb ik al de tips gegeven  over hoe je een magische ring maakt, hoe je onzichtbaar mindert en hoe je  een onzichtbare knoop maakt. 

Nu komen er nog 2 onmisbare tips bij.

Het goede einde van amigurumi

Elke keer als ik bijna klaar was met amigurumi dan vond ik de laatste toer helemaal niet mooi worden. Er bleven gaten over of een dikke bult. Dus ben ik gaan zoeken naar een oplossing hiervoor. De uitleg is wel in het engels maar met de foto’s is het duidelijk. De uitleg vond ik op de site van june.  

Samen met de tip van onzichtbaar minderen worden mijn amigurumi nu veel mooier en netter. 

Een perfect rondje haken

Vaak als je een rondje moet haken wordt in het patroon aangegeven dat je elke ronde op dezelfde plek moet meerderen. Als je dit doet wordt het rondje hoekig en krijg je dus niet een mooi rondje. Uiteraard is hier ook weer een oplossing voor. En haakmuts legt dit prachtig uit in haar blog. 

Ik hoop dat je wat aan deze tips hebt. En zo zijn er nog veel meer haaktips. Dus wie weet komt er nog eens een blog.

Wat is jou ultieme haaktip?

Over de schrijver
Hallo, ik ben Taetske en haken is echt mijn grootste hobby. Ik haak eigenlijk al vanaf mijn 10e. Ik heb het haken geleerd van mij beppe (oma). Elke avond zit ik wel met een haakwerkje op de bank. Overdag werk ik of zorg ik voor mijn twee kleine kindjes. Ook kan ik een beetje breien. Maar dat wil ik nog beter leren te doen. Dus dan komt de breiclub goed van pas. Doormiddel van mijn blogs wil ik jullie laten zien wat ik allemaal leuk en interessant vind. Er is namelijk nog zoveel te ontdekken op haak- en breigebied.
Reactie plaatsen
Your information is safe with us