🌷🌻🌸 Ontwerp Jouw Favoriete Bloem en Win!
🌷🌻🌸 Ontwerp Jouw Favoriete Bloem en Win!

Vanaf 1 oktober lanceert Breiclub een gloednieuw lidmaatschap, en we willen jouw hulp om het extra speciaal te maken. Elke maand zullen we één favoriet bloempatroon delen en wat is er nu leuker dan de favoriete bloemen van onze volgers in het zonnetje te zetten?

Wat zoeken we? 🌷🌻🌸
We zijn op zoek naar 12 breipatronen en 12 haakpatronen van bloemen. Heb jij een favoriete bloem die je graag wilt delen? Ontwerp jouw mooiste bloem en stuur ons het patroon vóór 20 augustus naar Babette@breiclub.nl.

Waarom meedoen? WIN! ✨ 
Als jouw bloem wordt gekozen, dan mag je twee maanden gratis lid zijn van ons nieuwe lidmaatschap en lekker rondneuzen in de nieuwe omgeving. Daarnaast krijg je 10% korting op de Mystery Blanket wintereditie of zomereditie! 

En vergeet niet... eeuwige roem! Want jouw naam komt natuurlijk op het patroon te staan:)

Voorwaarden:
- Hoogte: niet hoger dan 20 cm
- Alleen met garens werken, niet met ijzerdraad of andere materialen

Stuur je ons ook een kleine motivatie mee waarom dit jouw lievelingsbloem is?

De 24 gekozen bloemen zullen we op 1 september bekendmaken. We kunnen niet wachten om al jullie prachtige bloemen te zien en te delen met onze community!

Doe mee en laat jouw creativiteit bloeien! Laat je hieronder een reactie achter als je voornemens bent om gezellig jouw lievelingsbloem met ons te delen in een brei- of haakpatroon? 🌷🌻🌸

Edith Rokers
Door

Edith Rokers

op 10 Jul 2024

Hoi, ik doe graag mee met bloemen haken. Wel een vraag, moet het een bestaande bloem worden? Of mag het ook een mooie fantasie bloem zijn? Die laatste vind ik altijd leuk om mee te spelen om te voelen wat er gebeurd. Dat hoor ik nog graag even. En dan doe

Monika
Door

Monika

op 12 Jul 2024

Hi, graag wil ik mee doen met bloemen haken. Lijkt me leuk om zonder extra's zoals verstrekte draag prachtige bloemen te maken. Een patroon heb ik zelf niet maar kijk vooral uit om mee te haken.

Reactie plaatsen