Er is maar één ding is geen mystery
Er is maar één ding is geen mystery
06 oktober 2022 
in Stories

Er is maar één ding is geen mystery

Ken jij toevallig Kristel en Marijke al? Zij zijn de populaire, ervaren ontwerpers van de nieuwe Mystery Blanket 2022 🧶

Het zijn ervaren rotten, want allebei maakten ze al eerder één van de mooiste Mystery Blankets.  Daarom zijn we bij Breiclub ontzettend blij dat we ze dit jaar konden strikken 😉

Voor het grootste deel is de Mystery Blanket voorlopig nog even een... mysterie. Op één ding na!

In deze korte video stellen Kristel en Marijke zich even aan je voor én lichten ze een tipje van de sluier op. Kijk maar snel: 

Het resultaat is zo prachtig. Het nieuwe Mystery Blanket project is er in een brei- en haakvariant en in twee verschillende thema's: High Tea en High Wine.

Heb je je nog niet aangemeld voor het nieuwe Mystery Blanket 2022 avontuur? Misschien vind je het dan leuk om er meer over te weten.
Klik dan even hier:

Meer informatie en aanmelden Mystery Blanket 2022

Zo maken we haken en breien samen steeds leuker ❤

Met creatieve groet,
Babette 

Over de schrijver
Hoi! Mijn naam is Babette en ik ben de oprichtster van Breiclub.nl. Het is sinds 2014 mijn missie om samen met het Breiclub team, breien en haken in Nederland nóg leuker te maken. Ik wil hierbij creatief en vernieuwend zijn en ben constant bezig om waardevolle; leuke producten te creëren. Ik heb veel toekomstplannen voor Breiclub.nl en vind het geweldig om zo veel contact te hebben met bevlogen hakers en breiers. Daar haal ik echt mijn inspiratie vandaan!
Reactie plaatsen
Your information is safe with us