Geen wol meer in de knoop - Breiclub.nl
Overige inspiratie
Babette Nijhof
Overige inspiratie
2 min
4

Geen wol meer in de knoop

2 min
4

Geen wol meer in de knoop. Leuk al die projecten waarbij er veel kleurtjes gebruikt worden! Maar hoe hou je je bollen wol uit de knoop?

Je begint een paar toeren met de ene kleur en gaat verder met de volgende en bij de derde kleur wordt het al snel lastiger! Dan weer terug naar de eerste kleur. Maar hoe zorg je nu dat je draden niet allemaal door elkaar gaan lopen?

Op internet heb ik verschillende leuke ideeën gevonden hoe je dit kan oplossen! Bij een sjaal met drie verschillende kleuren heb ik verschillende keren dit werkstuk in de hoek gegooid omdat het helemaal door elkaar zat en ik niet meer wist hoe ik verder zou moeten gaan, al die draden door elkaar!

Geen wol meer in de knoop - 004Heb je een stoel over dan kan je die natuurlijk ook gebruiken. Zeker handig als je veel verschillende kleuren hebt. Zo blijven alle kleuren netjes bij elkaar en ziet er nog best gezellig uit.

Geen wol meer in de knoop - 002

Deze manier van je wol wegwerken is natuurlijk ook heel leuk! Wanneer je visite krijgt staat het zelfs niet rommelig, al die garen op de bank of tafel.

Geen wol meer in de knoop - 016

Deze bakjes zijn ook erg leuk voor op de tafel! Lekker vrolijk!

Geen wol meer in de knoop - 008 Geen wol meer in de knoop - 009

Je kan de bollen wol natuurlijk ook aan de muur hangen! Hier vind je de link waar beschreven is hoe je deze kan maken. Ik weet zelf niet in welke taal dit blog is geschreven maar je kan het makkelijk namaken aan de afbeeldingen die in het blog staan!

Verschillende voorbeelden

Hierbij een paar voorbeelden die je makkelijk thuis kan maken en misschien wel in je kast hebt staan! Die van het vergiet vind ik zelf denk ik wel een goede, heb hem alleen nog niet uitgeprobeerd 😉

Deze zijn te vinden op: https://nl.pinterest.com/n9168/wol-uit-de-knoop/

Hoe houd je zelf de kleuren uit elkaar?

Laat het hieronder weten!

Reacties
Categorieën