Boekrecensie: Kleurrijke cadeautjes haken - Breiclub.nl
Boek: Kleurrijke cadeautjes haken

Even geleden heb ik dit boek aangeschaft: Kleurrijke cadeautjes haken. De voorkant van het boek laat al een vrolijke buitenkant zien van dit leuke boekje. Het boekje is geschreven door Margriet de Muinck.

Eerst een korte samenvatting van Kleurrijke cadeautjes haken

De werkstukjes in dit vrolijke haakboekje kenmerken zich door een explosie van kleuren. Met de heldere uitleg en de duidelijke stap voor stap foto’s en tekeningen maak in je een mum van tijd prachtige accessoires voor jezelf of voor je huis. En natuurlijk zijn alle modellen ook uitermate geschikt als cadeautje. Succes verzekerd!

kleurrijke-cadeautjes-haken-005

 

Zelf vind ik dit boekje ook echt een aanrader, zoals in de samenvatting al geschreven staat is het een boekje met een explosie van kleuren en daar houd ik wel van. Leuke ontwerpen om zelf een keer te maken en leuk om weg te geven.

 

Het boekje is bij verschillende boekhandels voor €9.95 te verkrijgen. De foto’s in dit blog komen van bol.com en dat zijn foto’s van het inkijkexemplaar.

kleurrijke-cadeautjes-haken-002

 

 

Recensies

Natuurlijk ben ik voor jullie op internet ook naar recensies van andere mensen gaan kijken. Zodat je kan kijken of het boekje ook iets voor jou is. Hieronder heb ik de gevonden reacties voor jullie geselecteerd.

kleurrijke-cadeautjes-haken-003

* Grappige figuurtjes haken en ze zijn zo klaar. Leuk om cadeau te geven in plaats van een kaart bijvoorbeeld.

* Na een inleiding met gebruikte steken en tips (duidelijke haakles voor beginners) volgen voorbeelden van werkstukjes als een ketting, vliegengordijn, bloemcorsage, applicaties, raamhanger, mobile en meer. Ze zijn stuk voor stuk origineel en kleurig en gemakkelijk te maken en worden vaak versierd met kraaltjes en/of lint. Aantrekkelijk boekje voor beginnende en iets gevorderde haaksters. Veel mooie kleurenfoto’s en een duidelijke druk in twee kolommen.

kleurrijke-cadeautjes-haken-004

* Superleuk en kleurrijk boekje! Duidelijke uitleg, snel resultaat (zijn kleine cadeaus), mooie kleurcombinaties en verschillende haakprojecten, waar je ook nog mee kunt variëren. Wat mij betreft een aanrader!

* Ik heb het boekje enige tijd en de meeste patroontjes gehaakt. De patronen zijn goed te volgen. Wat ik erg fijn is dat de gebruikte steken voor in het boekje staan uitgelegd met tekeningen erbij. Volg je het patroon stap voor stap dan kan er niets misgaan. Ik heb ondertussen vele sleutel- en tashangers cadeau gegeven.

Is dit boekje ook iets voor jou?

Reactie plaatsen