Breiclub puzzel: Hoe goed kent u Breiclub en het Breiclub team?
Tijd voor een puzzel

Breiclub puzzel: Hoe goed kent u Breiclub en het Breiclub team? Als u alle letters die gevraagd worden achter elkaar zet, krijgt u datgene wat ons bindt… ontspant en inspireert.

1:  Deze Amerikaanse countryzanger is inmiddels 81 jaar. Hij zingt nog steeds. En is van kinds af aan de favoriete zanger van Bianca.

Wat is zijn naam?  Eerste letter.

Een hint:

2: Een van de jonkies in Team Breiclub is community manager. Daarnaast is ze getrouwd en moeder van een zoon. Een haakster, en dat merk je.

Wat is haar naam? Derde letter.

3: Deze dame kwam in februari 2016 het team versterken. Vergeleken met de schrijfster van deze puzzel is ook zij een jonkie, en ook een haakster met name. Al had ze daar tijdens de voorbereidingen van de Mystery Blanket totaal geen tijd meer voor, gok ik zo.

Wat is haar naam? Vijfde letter.

4: Hij was afgelopen zomer de man, waar de meeste deelneemsters van de Mystery blanket met smart op zaten te wachten. Hans Nijhof. Hij kwam ook op de Nederlandse tv, en stond daar naast een bekende presentatrice.

Wat is haar naam? Zesde letter.

5: Deze uit Boskoop afkomstige Groningse is de ontwerpster van de Brei-Mystery Blanket 2016.

Wat is haar naam? Zesde letter.

6: Deze dame werkt met name achter de schermen; zij is degene die elke dag de blogs van het blogteam online zet. Iets wat wij heel erg waarderen!

Wat is haar naam? Dertiende letter.

7: En deze dame woont in het Gelderse, als ik mij niet vergis. Zij heeft de Haak-Mystery Blanket 2016 ontworpen. Zesde letter.

8: Ook deze ontwerpster is er vanaf de start van Breiclub.nl  bij. Ze blogt met regelmaat en is niet te beroerd om eens wat nieuws te proberen, en buiten de gebaande paden te denken.

Wat is haar naam? Twaalfde letter.

9: Ze heeft een goede kijk op mode en trends. Weet zich gesteund door haar ouders en haar team, waarvan er diverse mensen vanaf de start al met haar samenwerken. En haar Steven natuurlijk… die ook van aanpakken weet.

Wat is de naam van de oprichtster van Breiclub.nl? De derde letter van haar achternaam.

10:  Zonder leden zijn we niet in staat om in creativiteit te groeien. Dit lid is er vanaf het begin bij, en ondertussen al aan haar derde jaar in Mystery dekens bezig.  Als ze moet kiezen tussen haar woonplaats in Noord Holland of de warmte in Portugal, wist ik het wel, waar ze heen zou gaan…  Een schat van een mens, die bij mij heeft leren sokken breien.

Wat is haar naam? We zoeken de laatste letter van haar achternaam.

11:  Deze blogster is op dit moment bezig met het haken van een zeemeerminnen staart. Mij iets te groot…

Wat is haar naam? Vijfde letter.

12: Een van de eerste leden, een Rotterdamse, die in het buitenland woont, maar regelmatig in Nederland komt. Als ik eerlijk ben, ben ik jaloers op de omgeving waar ze woont. Voor mij zit op vakantie gaan er niet in, maar zij draait haar hand er niet voor om, om bij mij workshops te volgen. En ze is groot fan van De Kast.

Wat is haar naam? Tweede letter.

13:  Handwerken ontspant, dat weten we allemaal. Deze, in 2003 overleden zanger, heeft als kind een deel van het groei- en oogstproces van katoen meegemaakt, ge- en beleefd, en er over gezongen.

Wie is die zanger? Vierde letter.

Reactie plaatsen