Ik hou van breien - Love Knitting  - Breiclub.nl
Ik hou van breien - Love Knitting

Ik hou van breien. Kan ook niet anders, anders schrijf je niet voor een breiclub. Betekent alleen wel dat je op zoek moet blijven naar inspiratie. En bij toeval vond ik die op een Engelse site, www.loveknitting.com

Vooral ingericht als webshop met mooie merken als Noro, Rowan, Bergere de France en Schoppel Wolle, biedt het ook iets wat ik niet vaak tegenkom bij webshops: een keur aan patronen, zowel gratis als betaald.

En op Love Knitting kwam ik een patroon tegen voor een trui. Eentje, waardoor ik blij ben dat ik kan breien. En nog gratis ook!

Ik hou van breien

Love Knitting is samen met Love Crochet (ja, ook de hakende dames kunnen hun hart ophalen, maar dan op www.lovecrochet.com) onderdeel van Love Crafts http://www.lovecrafts.com/.  Love Crafts werd in 2012 opgericht door 3 personen, nadat zij vonden dat er één site moest zijn waar je als breier of haker alles kon vinden – materialen, patronen, inspiratie, ideeën.

Ik hou van breien

Dit is ze in mijn ogen prima gelukt! In korte tijd zijn ze uitgegroeid tot een breed handwerkplatform, met klanten in 97 landen, ruim 33.000 patronen, een kantoor in Londen en een pakhuis in Amerika. Chapeau!

Naast de materialen en de patronen, is er ook een mogelijkheid tot het delen van de WIPs die je nu onder handen hebt, en worden er blogs geplaatst. Ook hier kun je veel inspiratie vinden over je volgende project.

Ik hou van breien

De site is overzichtelijk, licht, vrolijk en kleurrijk. Ik word er erg blij van! Ze zijn verbonden met Facebook, Twitter, Ravelry, Google +, instagram en Pinterest (oftewel, het Social Knitwork), dus er is geen excuus om ze niet te volgen!

Ik hou van breien

Over de schrijver
Hoi! Mijn naam is Babette en ik ben de oprichtster van Breiclub.nl. Het is sinds 2014 mijn missie om samen met het Breiclub team, breien en haken in Nederland nóg leuker te maken.Ik wil hierbij creatief en vernieuwend zijn en ben constant bezig om waardevolle; leuke producten te creëren.Ik heb veel toekomstplannen voor Breiclub.nl en vind het geweldig om zo veel contact te hebben met bevlogen hakers en breiers. Daar haal ik echt mijn inspiratie vandaan!
Reactie plaatsen

Doe jij weer mee aan het leukste brei- en haakproject van het jaar?

Ik doe mee
Ontdek alles over het thema van dit jaar!
Your information is safe with us