Ben jij klaar voor het avontuur?
Ontdek het avontuur van de Happy Camper Mystery Blanket!

Ontdek het avontuur van de Happy Camper Mystery Blanket!

Ben je klaar om de wereld van breien of haken te verkennen terwijl je jezelf onderdompelt in de sfeer van vrijheid, avontuur en nostalgie? Dan is onze Happy Camper Mystery Blanket precies wat je zoekt! 😍

Hallo daar, ik ben Babette! Tien jaar geleden zat ik in precies dezelfde situatie als jij. Ik zag veel standaard brei- en haakpatronen, veel onafgemaakte projecten en daarnaast een druk leven. Ik wilde graag wat mysterie terugbrengen en uitgedaagd worden. Daarom ben ik begonnen met het organiseren van de Mystery Blanket-projecten.

Na het succes van onze wintereditie zijn we terug met een zomerse twist: de Happy Camper. Deze keer nemen we je mee op een reis vol nieuwe ontdekkingen, terwijl we samen werken aan een prachtige deken die perfect is voor warmere dagen.

Wat kan je verwachten?

De Happy Camper Mystery Blanket is een bohemian ode aan de zomer en vakantie, met prachtige hexagons als basis voor de patronen. We hebben gekozen voor zachte kleuren en accenten die je doen denken aan zwoele zomeravonden en avonturen in de buitenlucht. Of je nu een ervaren breier bent of meer een starter (voor echte beginners is het project helaas niet geschikt), deze deken biedt voor ieder wat wils.


Een deken voor iedereen

Of je nu geniet van de rust van een campingtrip of gewoon wat extra gezelligheid in huis wilt brengen, de Happy Camper is de perfecte metgezel. Met een breideken van ongeveer 140 cm x 95 cm en een haakdeken van 150 cm x 100 cm, is er genoeg ruimte om jezelf in te wikkelen tijdens zomerse avonden of om je favoriete buitenplekje op te fleuren.


Word een Happy Camper - start 1 juni 😍

Waar wacht je nog op? Sluit je aan bij onze community van brei- en haakliefhebbers en laat je creativiteit de vrije loop. Met de Happy Camper Mystery Blanket maak je niet alleen een prachtige deken, ook de gezelligheid met de andere deelnemers en het helpen en motiveren van elkaar maakt het project des te leuker.

Klik hier om mee te doen + voor meer informatie >>>

Kom aan boord en word een Happy Camper! Schrijf je nu in en maak deel uit van ons zomerse avontuur.  Let wel op: 70% is al verkocht dus wacht niet te lang want onze Mystery projecten raken altijd uitverkocht. 


Monique Compagner
Door

Monique Compagner

op 23 May 2024

Hallo, Ik probeer het happycamper patroon plus garen te bestellen. Maar kom niet op de bestelpagina. Is het nog mogelijk om deze te bestellen?

Reactie plaatsen