Blunders
Oops....

Haken en breien zijn de mooiste hobby's die er bestaan. Het is zó veelzijdig! En zo ontspannend... (meestal 😉) Je kunt het op elk moment doen en op elk niveau.

Een leuk onderwerp is natuurlijk altijd: de bloopers. Zoals Elles van onze Klantenservice, die haar haakwerk op de bodem van het zwembad zag liggen...oops.
En de blunders van anderen, want daar kun je altijd weer veel van leren.

Ik was benieuwd of Kristel en Marijke ook een geweldig haak- of breiblunder hebben. Zij zijn de ontwerpers van de nieuwe Mystery Blanket en hebben vast al veel meegemaakt.

Dus ze maakten deze video:


Zo kiest ieder haar eigen pad op het gebied van handwerken. De één vindt breien makkelijker, de ander vindt haken makkelijker. En wat je het leukste vindt, dat gaat vaak ook het beste.
Marijke twijfelt nu wel of ze tóch een keer de haakvariant van de Mystery Blanket 2022 zal gaan maken... Zo blijf je jezelf uitdagen en je grenzen verleggen.  

En precies daarom organiseren we elk jaar weer een nieuwe, exclusieve Mystery Blanket 🤗 Zondag is het zover.... dan start de inschrijving en onthullen we eindelijk (bijna) alle geheimen rondom de deken.

Zo maken we samen haken en breien steeds leuker ❤️

Groetjes,
Babette
Breiclub.nl

Over de schrijver
Hoi! Mijn naam is Babette en ik ben de oprichtster van Breiclub.nl. Het is sinds 2014 mijn missie om samen met het Breiclub team, breien en haken in Nederland nóg leuker te maken.Ik wil hierbij creatief en vernieuwend zijn en ben constant bezig om waardevolle; leuke producten te creëren.Ik heb veel toekomstplannen voor Breiclub.nl en vind het geweldig om zo veel contact te hebben met bevlogen hakers en breiers. Daar haal ik echt mijn inspiratie vandaan!
Reactie plaatsen

Doe jij weer mee aan het leukste brei- en haakproject van het jaar?

Ik doe mee
Ontdek alles over het thema van dit jaar!

Wil jij als eerste onze nieuwste blogs lezen?

Schrijf je dan nu in....🧶

Your information is safe with us