Blunders
Oops....

Haken en breien zijn de mooiste hobby's die er bestaan. Het is zó veelzijdig! En zo ontspannend... (meestal 😉) Je kunt het op elk moment doen en op elk niveau.

Een leuk onderwerp is natuurlijk altijd: de bloopers. Zoals Elles van onze Klantenservice, die haar haakwerk op de bodem van het zwembad zag liggen...oops.
En de blunders van anderen, want daar kun je altijd weer veel van leren.

Ik was benieuwd of Kristel en Marijke ook een geweldig haak- of breiblunder hebben. Zij zijn de ontwerpers van de nieuwe Mystery Blanket en hebben vast al veel meegemaakt.

Dus ze maakten deze video:


Zo kiest ieder haar eigen pad op het gebied van handwerken. De één vindt breien makkelijker, de ander vindt haken makkelijker. En wat je het leukste vindt, dat gaat vaak ook het beste.
Marijke twijfelt nu wel of ze tóch een keer de haakvariant van de Mystery Blanket 2022 zal gaan maken... Zo blijf je jezelf uitdagen en je grenzen verleggen.  

En precies daarom organiseren we elk jaar weer een nieuwe, exclusieve Mystery Blanket 🤗 Zondag is het zover.... dan start de inschrijving en onthullen we eindelijk (bijna) alle geheimen rondom de deken.

Zo maken we samen haken en breien steeds leuker ❤️

Groetjes,
Babette
Breiclub.nl

Reactie plaatsen