Hoe moeilijk is de Mystery Blanket?
Hoe moeilijk is de Mystery Blanket?

Ken je de geweldige uitspraak van Pippi Langkous?

Ze zegt: "Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan." Ik hou van deze uitspraak 💪 Je weet pas of iets wel of niet lukt totdat je het probeert.

Nu is één van de meest gestelde vragen over de Mystery Blanket de volgende:

"Hoe moeilijk is de Mystery Blanket? Kan ik dat wel?"

Ik begrijp natuurlijk dat dit een logische vraag is, hoor. Want je begint aan een avontuur verspreid over 5 maanden en je weet niet precies wat je te wachten staat...

Dat maakt het juist ook super leuk!

En leerzaam...

En spannend...

En gezellig! 😍

Daarom doen duizenden handwerkers elk jaar weer mee (heb jij je nog niet aangemeld? Reserveer dan hier jouw MB2022 pakket).

De ontwerpers Kristel (haakdeken) en Marijke (breideken) doen er alles aan om te zorgen dat bijna IEDEREEN de Mystery Blanket kan maken.

Van makkkelijk naar uitdagend 
De opbouw is van relatief makkelijk naar steeds ietsje moeilijker. En je krijgt er natuurlijk bij elk patroon een super handige uitleg-video bij. Daarnaast kan je altijd om hulp vragen in de Facebook groep aan Kristel, Marijke en de andere deelnemers óf per mail bij onze klantenservice. Zodat het niet kán mislukken.

In deze video bespreken Kristel en Marijke de moeilijkheidsgraad van de Mystery Blanket. Ook geven ze tips voor als je er even niet uit komt met je haakwerk of breiwerk.

Bekijk hier de video:

Video: Kristel (l) en Marijke (r): "Hoe moeilijk is de Mystery Blanket?"

Krijg je zin om ook mee te doen aan het leukste brei- en haakproject van het jaar? En heb je je nog niet aangemeld? Reserveer dan jouw pakket door op onderstaande link te klikken:

Ja, ik heb ook zin om mee te doen aan de Mystery Blanket 2022

Zo maken we haken en breien samen steeds leuker 💗

Met creatieve groet,

Babette

Reactie plaatsen