Bekijk hier het Mystery Blanket webinar! - Breiclub.nl
Bekijk hier het Mystery Blanket webinar!

Bekijk hier het Mystery Blanket webinar! Het eerste live webinar is een feit! Wat was het leerzaam en gezellig! We hebben je geleerd hoe je een nop kon breien én hoe je een reliëfstokje haakt.

Kon je er niet bij zijn, dan kan je hier het webinar terugkijken. Doe je gezellig mee met de Mystery Blanket 2015? Meld je hier aan!

Vaker een webinar?

Laat je hieronder even weten of je dit webinar leuk vond en of je graag zou willen dat we dit vaker doen?

Mysterblanket_640x150_2015

jannie
Door

jannie

op 30 May 2015

Wat was dat leuk en gezellig. Wat mij betreft mogen jullie dit vaker doen. Het is net of we met z'n allen bij elkaar zitten.

Yvonne Jacobs
Door

Yvonne Jacobs

op 30 May 2015

Goedemiddag, ik heb het net teruggezien en ik vind het jammer dat het geen Live Webinar is dan kan je gezellig meekijken, misschien een idee voor een volgende keer. Ik doe ook mee met de Mystery Blanket, daar kijk ik erg naar uit. Voor de rest was het wel gezellig. Groetjes, Yvonne

Babette
Door

Babette

op 30 May 2015

Dag Yvonne, het wás live! :) Om 10.00uur waren we live online. Alleen hebben we het webinar ook even online gezet, omdat er veel mensen waren die er niet bij konden zijn.

Yvonne Jacobs
Door

Yvonne Jacobs

op 30 May 2015

Ik weet dat het live was, maar het zou leuk zijn als er ook beeld te zien zou zijn. Maar ik vond het wel heel erg leuk. Groetjes Yvonne

Laut
Door

Laut

op 30 May 2015

het was erg leuk om te horen ook voor een blinde. Dit webinar. Volgende x alleen iets langzamer spreken en in de mike praten. Maar het was vast voor jullie ook reuze spannend. Leuk geregeld!

Rosita Pieters
Door

Rosita Pieters

op 30 May 2015

Ja er mag gerust een vervolg komen. Gr

Ans
Door

Ans

op 30 May 2015

Het was zeer zeker de moeite waard. Heel gezellig en ik heb er op een leuke manier weer wat bijgeleerd. Dank jullie wel. Gr'tjs ans

mienie
Door

mienie

op 30 May 2015

was mooi van mij mag er een vervolg komen

Marielle
Door

Marielle

op 30 May 2015

Ik heb de Webinar teruggekeken; ontzettend leuk! Zeker voor herhaling vatbaar. Ik heb de afgelopen jaar de Mystery Blanket ook gemaakt en vond de video's van Marijke ook zeer verhelderend en duidelijk. Van de webinar vond ik de foto's minder handig, zeker wanneer je net beginnend bent, was met name de haaksteek wat magertjes in de foto's. Misschien de volgende keer live video? Maar zeker de moeite waard!

annita pepels-uminski
Door

annita pepels-uminski

op 30 May 2015

ik vind het intersand ik wil ook graag een paket hebben

Lut
Door

Lut

op 30 May 2015

Super, er mogen van mij nog veel webinars volgen! Denk er ernstig over na om toch maar mee te doen met de mysterie blanket haken, vond het resultaat zo mooi van wat we aangeleerd hebben

Diana
Door

Diana

op 30 May 2015

Ik kijk op een IPad en moet eerst even zoeken waar ik kijken moet maar ik versta jullie prima

Anja
Door

Anja

op 30 May 2015

Het was hartstikke leuk vanmorgen en wat mij betreft mag het vaker! Inderdaad van het haken wel een beetje summier deze uitleg, het is me wel gelukt maar dat kwam meer door het inzicht wat ik had, van de foto's moest ik het niet hebben. Maar ik begrijp dat dit met het mysterie haken wel met een video wordt, bewegend beeld zegt meer dan een foto maar dat snappen jullie zelf ook wel :-). Nogmaals, voor herhaling vatbaar en aan jullie enthousiasme zal het niet liggen want dat kwam luid en duidelijk via de microfoons bij ons binnen!

Marleen Bonduel
Door

Marleen Bonduel

op 30 May 2015

Hoi, Het is was zeer leuk al heb ik maar het laatste stukje gezien nu ga ik vlug nog eens herbekijken. Aan de mysterie blanket haken doe ik mee.

ineke roelofs
Door

ineke roelofs

op 30 May 2015

Hallo Team breiclub. Heb nu de webinar gekeken want vanmorgen kon ik niet inloggen. Vond het erg leuk,mooie foto 's,ben zelf beginnend haker/breien maar zou het zelf nog fijner hebben gevonden als er door 1 van jullie werd mee gehaakt en gebreid. heb wel eens een youtube filmpje gezien en die kon je dan ook even stop zetten. erg leuk om dit vandaag van jullie gezien te hebben,dank jullie wel. .

carla
Door

carla

op 30 May 2015

het was plezant om zo mee te doen ,mag voor mij meer zijn

Corrie
Door

Corrie

op 31 May 2015

Ik vond het jammer dat ik er jiet live bij was door omstandigheden, maar heb wel genoten van de herhaling, zeker voor herhaling vatbaar

Margriet
Door

Margriet

op 01 Jun 2015

Ik heb zondag naar de herhaling gekeken en mee gehaakt. Erg leerzaam en op twee manieren de steek gehaakt, grappig resultaat. Ik ga ook meedoen met de Mystery Blanket, heb er veel zin in.!

Nancy De Backer
Door

Nancy De Backer

op 01 Jun 2015

Ik heb van de eerste tot de laatste second aan mijn scherm gekluisterd gezeten, dus zeker voor herhaling vatbaar!!!

fin
Door

fin

op 01 Jun 2015

ik hoorde alles perfect, maar kon geen reactie geven

Anita
Door

Anita

op 02 Jun 2015

Mag zeker vaker! Het zou wel leuk zijn als er live beeld is, dus dat we jullie en de instructie gelijk kunnen zien. (Ik heb eerder een webinar bijgewoond op een ander gebied, dus ik weet dat het mogelijk is :-)). Een eventuele volgende keer mag het wel wat korter wat mij betreft, dus wat meer beperkt tot de instructie. Ik hoop dat jullie iets kunnen met de feedback :-) Graag tot de volgende keer. Groetjes, Anita

Reactie plaatsen