Actiepakket: Mystery Blanket 2018

De inschrijving voor de Mystery Blanket 2018 is geopend! Het thema van de Mystery Blanket is "Around The World" en we hebben dit jaar een luxe, jubileum editie. Deze editie wil je niet missen!

Page content

Zomertopjes

zomertopjes

Dit is mijn tweede blog dit jaar over zomerkleding. Ik vind het zo leuk om te maken. Vooral nu mijn oudste dochter mijn werk ook kan waarderen en graag patronen voor mij uit zoekt om te haken. Bijzonder om haar in mijn creaties te zien rondlopen. Ik deel graag, zoals jullie weten, dus hierbij weer enkele patronen van zomertopjes.

Met dit patroon ben ik momenteel zelf bezig. En dit keer niet voor mijn dochter maar voor mijzelf. Het is een eenvoudig patroon met een heel leuk effect. Leuk om te haken met verloopgaren, waardoor je een mooi kleurpatroon krijgt.

Het patroon is van Schachenmayr.

 

Ik kijk regelmatig even op de site van Creachick en ik volg haar op Facebook. Zij verzint regelmatig hele mooie en leuke patronen. De uitleg is goed te volgen en de resultaten mogen er zijn.

Het volgende topje is dan ook van haar hand en staat op mijn verlanglijstje. Ik heb trouwens ondertussen heel lang verlanglijstje en krijg nooit alle projecten af die ik zo graag wil maken. Maar dat is een ander verhaal… Waarschijnlijk voor de meesten van jullie wel herkenbaar!


Het volgende patroon kan ook op mijn verlanglijstje. Zo schattig. Ik zie mijn dochter er zo in lopen. Maar dan wel in een andere kleur, want ze is niet van het wit. Gelukkig heb ik maar een klein beetje garen in mijn kast liggen, dus keuze genoeg. Het patroon is van wolplein.

zomertopjes

Nog eentje dan. De volgende is ideaal voor het strand. Of lekker op het terras bij zeer warm weer. Lekker flaneren, zeg maar.

Het patroon is van Veritas.

zomertopjes

Ik hoop dat ik jullie weer voldoende inspiratie heb gegeven voor de komende tijd. Er is ook zoveel om uit te kiezen. Ik ben wel benieuwd waar jullie voorkeur naar uit gaat.

 

In welk topje ga jij deze zomer het terras onveilig maken?

 

E-book "42 brei- en haakpatronen!
GRATIS! Vul je naam + e-mailadres in en download het gratis E-book:
Wij hebben ook een hekel aan spam
Annika
Hallo allemaal. Mijn naam is Annika. Ik ben getrouwd en samen hebben we vier kinderen. Twee jongens en twee meisjes. Onze jongens hebben een autistische stoornis wat het leven niet altijd makkelijk maakt. Daarnaast werk ik in de zorg met mensen met een verstandelijke beperking. Mijn grootste hobby’s zijn lezen en haken. Vooral het haken zorgt voor rust in mijn hoofd en ontspanning. Mijn kinderen zijn erg blij met mijn haakverslaving en van hun krijg ik regelmatig de opdracht om iets te maken. Dit kan een poncho zijn, maar ook een grote minionknuffel of een sleutelhanger. Ook mijn man kan mijn hobby wel waarderen, hoewel hij af en toe gek wordt van de grote hoeveelheid wol die door het hele huis verspreidt ligt. Hij begrijpt maar niet waarom je nooit genoeg garen kunt hebben!!

Comment Section

0 reacties op “Zomertopjes

Plaats een reactie


*