Actiepakket: Mystery Blanket 2018

De inschrijving voor de Mystery Blanket 2018 is geopend! Het thema van de Mystery Blanket is "Around The World" en we hebben dit jaar een luxe, jubileum editie. Deze editie wil je niet missen!

Page content

Welkom lente!

Ja het is lente! Echt waar! En wat waren we er aan toe! Of wat zijn we er aan toe! Wat een kou hebben we gehad hè. Niet normaal voor deze tijd van het jaar. Het was de koudste 17 maart ooit gemeten.

Nu is het tijd voor wat warmte en “fris” groen. De voorjaarbloeiers zoals narcissen en krokussen zie je weer bloeien en maken de wereld weer wat vrolijker. En … Ik heb de eerste lammetjes al gespot.

Dat bracht mij op een idee. Een paar jaar terug maakte ik deze wollige schaapjes voor de wintermarkt die in ons dorp gehouden werd. Ze gingen als zoete broodjes over “onze toonbank”. 😉

En wat zijn ze leuk om te maken. Je vindt ze hier:

In het weekend is de zomertijd in gegaan en is het ’s avonds langer licht. We hebben langer licht voor een handwerkje 😉

Ik haakte veel dingetjes voor Pasen en het voorjaar. Ik word altijd vrolijk van deze tijd.

Ik haakte een aantal jaren geleden, dit “paasnetje”. Zie link.

Jaren geleden maakte ik het netje voor onze jongste dochter. Ik haakte het paasnetje in haar favoriete kleuren. De echte meidenkleuren roze en paars.

Wat ook een leuk werkje is  deze slinger met gehaakte eitjes in verschillende kleurtjes. De slinger kun je aan de muur/wand ophangen of in de paastak. Het effect is vrolijk!

Het patroon vind je hier. Kun je direct aan de slag!

Voordat je het weet heb je vele eitjes gehaakt/gemaakt. Daarna maak je een lange lossen ketting en kun je de eitjes er door heen rijgen. Als je wilt dat de eitjes niet verschuiven kun je de bovenkant van de eitjes even met een steekje vast zetten. En voilà, daar is je paashanger/lente hanger.

Een fijne zonnige dag!

Wat ga jij voor “vrolijks” maken?

Groet,

Ingrid

https://Hobbydingen.com

E-book "42 brei- en haakpatronen!
GRATIS! Vul je naam + e-mailadres in en download het gratis E-book:
Wij hebben ook een hekel aan spam
Ingrid
Mijn naam is Ingrid Terpstra. Ik ben 50 jaar, woon in Friesland met man en 3 kinderen. Mijn beroepen zijn gastouder en peuterspeelzaalleidster. Mijn hobby’s zijn haken, knutselen, fotograferen en tekenen. We wonen bij het water in een fijn huis. Binnenshuis wordt veel gehaakt en gemaakt. Marjan onze oudste dochter en ik zijn “haakverslaafd”. Het haken hebben we een paar jaar terug (weer) ontdekt en nu hebben we een eigen blog “Hobbydingen” genaamd. Op ons blog staan onze creaties! Neem eens een kijkje. www.hobbydingen.wordpress.com Het is fijn om hobby’s te hebben en mensen enthousiast hier voor en hier door te maken.. :-)

Comment Section

0 reacties op “Welkom lente!

Plaats een reactie


*