Actiepakket: Mystery Blanket 2018

De inschrijving voor de Mystery Blanket 2018 is geopend! Het thema van de Mystery Blanket is "Around The World" en we hebben dit jaar een luxe, jubileum editie. Deze editie wil je niet missen!

Page content

Uil Floortje

Uil Floortje

Op de KreaDoe stond Herriët van Stip&Haak met haar prachtige kraam vol met lieve knuffels. Mijn aandacht was bijna direct volledig opgeslokt door de mini’s. Al eerder heb ik een blog geschreven over 10 verschillende versies van Mini beer Bram, maar nu is het de beurt aan Mini uil Floortje.

Deze keer geen 10 verschillende versies, maar een prachtig exemplaar met garen uit het haakpakketje wat ik heb bemachtigd op de KreaDoe.

Stip&Haak verkoopt haar pakketjes in TE schattige tasjes, alleen daarom moet je het pakketje al hebben! Vanwege die schattige tasjes kwam ook het idee voor de mini-fotoshoot van dit schattige kleine uiltje.

Het patroon van mini uil Floortje is superduidelijk. De steken en stappen zijn goed overzichtelijk beschreven waardoor dit uiltje geschikt is voor ieder niveau. Het haken gaat razendsnel, behalve de voetjes. De voetjes zijn door alle mini onderdeeltjes wel een gepriegel, maar ach dit houdt het ook wel weer een beetje spannend!

Het aannaaien van de oogjes was voor mij wel een dingetje. Hoe krijg je de oogjes netjes? Hiervoor vraag ik de gouden tip aan Herriët zelf:

De gouden tip is dat de steekjes met het vastnaaien van de oogjes niet helemaal door het kopje heen gehaald moeten worden, maar kleine steekjes onder het oogje zodat ze er mooi bovenop komen liggen.

Uil Floortje

Ik heb ontzettend genoten van dit fantastische patroontje en ik kan niet wachten om Mini uil Floortje met pluisgaren te maken. Maar die versie bewaar ik voor een volgend blog, dus die houden jullie nog even van mij tegoed!

Hoe vinden jullie mijn Mini uil Floortje geworden? Ik ben er in ieder geval helemaal ondersteboven van!

Uil Floortje

Liefs,

Minke

E-book "42 brei- en haakpatronen!
GRATIS! Vul je naam + e-mailadres in en download het gratis E-book:
Wij hebben ook een hekel aan spam
Minke
Mijn naam is Minke, 27 jaar oud en ben een fanatiek amigurumi-haakster. In mijn blogs wil ik jullie meenemen in de trends, events en alles wat er hip is omtrent het amigurumi-haken. Mijn haakervaring is nu ruim 2 jaar, eigenlijk nog heel kort. Maar doordat het haken me zo “gegrepen” heeft is het niet meer uit mijn leven te denken. Kasten vol met garen liggen te wachten tot mijn haaknaald er iets moois van gaat maken. Momenteel ben ik vooral bezig met het uitdagen van mezelf. Dit doe ik door moeilijke projecten of moeilijkere garen te gebruiken en hier zal ik jullie de komende tijd alles over vertellen! Om te kijken wat ik zoal heb gehaakt in de afgelopen jaren kan je mijn facebookpagina bezoeken onder: http://www.facebook.com/minkjes. Alles wat er nog gaat komen ga ik zoveel mogelijk met jullie delen!

Comment Section

1 reactie op “Uil Floortje


Plaats een reactie


*