Breitechnieken uitgelegd in videos - Breiclub.nl

Breitechnieken

Breitechnieken, je kunt niet zonder!

Als beginner ben je al lang blij als je recht kunnen breien. Maar hoe vaker je breit, hoe meer technieken je wilt leren zodat je de mooiste dingen kan breien en haken.

Hieronder vind je beschrijvingen van alle belangrijke breitechnieken mét instructievideo's erbij! Mocht je nog vragen hebben dan kan je ze onder de video stellen.

Veel succes!
Nadine Mahieu
Door

Nadine Mahieu

op 29 Jun 2019

Kun u mij de techniek van koordopzet tonen of uitleggen aub? Bedankt

Gerry
Door

Gerry

op 19 May 2019

Ik kreeg mail sweater dude maar link doet het niet

Francis van Rijt
Door

Francis van Rijt

op 26 Mar 2017

Hallo, ik heb een vraagje. Ik heb een leuk patroon uit geprobeerd waar staat geen steek breien. Nu heb ik en ook een vriendin van mij echt van alles geprobeerd maar we komen er niet uit. Moet ik die steek of steken dan gewoon over zetten naar de andere naald? Wij komen er niet uit alvast bedankt Groetjes Francis

Christine De Clercq
Door

Christine De Clercq

op 02 Mar 2016

Ik ben bezig met een kinderpull te breien met ajoursteek. Nu moet ik 7 steken minderen langs de beide kanten, dat heb ik gedaan maar ik heb een probleem voor verder te breien, mijn telpatroon is anders geworden met te minderen. Moet ik die ajoursteken aan de kant ook breien ?

José de Nijs van Loon.
Door

José de Nijs van Loon.

op 28 Jun 2014

Waar vind ik het patroon van de kabel die jij deze keer op de site hebt staan in die vorm van die bloem. Graag uw antwoord.

Freya
ellen filart
Door

ellen filart

op 08 Feb 2023

Hallo ik ben ellen filart en woon in tubbergen overijssel ik ben 52 jaar en ben met een colsjaal aan het breien in de luiewijvensteek als jellie een mooi breipatroon hebben mogen jullie mij mailen gr ellen filart

Reactie plaatsen