Page content

Breitechnieken

Breitechnieken, je kunt niet zonder!

Als beginner ben je al lang blij als je recht kunnen breien. Maar hoe vaker je breit, hoe meer technieken je wilt leren zodat je de mooiste dingen kan breien en haken.

Hieronder vind je beschrijvingen van alle belangrijke breitechnieken m√©t instructievideo’s erbij! Mocht je nog vragen hebben dan kan je ze onder de video stellen.

Veel succes!

Comment Section

6 reacties op “Breitechnieken


Door José de Nijs van Loon. op 28 juni 2014

Waar vind ik het patroon van de kabel die jij deze keer op de site hebt staan in die vorm van die bloem. Graag uw antwoord.Door Christine De Clercq op 2 maart 2016

Ik ben bezig met een kinderpull te breien met ajoursteek.
Nu moet ik 7 steken minderen langs de beide kanten, dat heb ik gedaan maar ik heb een probleem voor verder te breien, mijn telpatroon is anders geworden met te minderen. Moet ik die ajoursteken aan de kant ook breien ?


Door Francis van Rijt op 26 maart 2017

Hallo, ik heb een vraagje. Ik heb een leuk patroon uit geprobeerd waar staat geen steek breien. Nu heb ik en ook een vriendin van mij echt van alles geprobeerd maar we komen er niet uit. Moet ik die steek of steken dan gewoon over zetten naar de andere naald? Wij komen er niet uit alvast bedankt Groetjes Francis


Door Gerry op 19 mei 2019

Ik kreeg mail sweater dude maar link doet het niet


Door Nadine Mahieu op 29 juni 2019

Kun u mij de techniek van koordopzet tonen of uitleggen aub?
Bedankt

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.