Page content

KreaDoe 2017

article content

KreaDoe 2017

Begin November was het zover. Mijn dochter Marjan en ik zijn naar de KreaDoe geweest! En wow wat was het leuk! Een heerlijk dagje uit! Een dag vol inspiratie, kennismakingen, ontmoetingen en wol.. heel veel bolletjes wol!

En dan heb ik het nog niet eens over onze andere hobby :handletteren gehad ūüėČ

Maar dit is de brei-haakclub dus..

Hier een kleine impressie.

We liepen zo naar de opname studio. Saskia Laan had net een interview met Claire Boeter. Een live uitzending meemaken.. Hoe leuk is dat!

veel bolletjes wol

Claire Boeter heeft net een nieuw boek uit gebracht: Fashion by Claire genaamd.

We zijn een kijkje in haar ‚Äúwinkeltje‚ÄĚ gaan nemen en hebben de ontwerpen/projecten mogen zien, voelen en zelfs aan mogen passen! Mooi hoor! En die wolletjes…vooral de Sparkle is mooi.

veel bolletjes wol

Na een gesprekje met Claire de route vervolgd naar de Scheepjes stand. Die zag er mooi uit; en met een coole give away. Je kon een fiets met krat met inhoud winnen.

veel bolletjes wol

Daar kwamen we Kirsten van ‚ÄúHaak maar raak‚ÄĚ tegen. Met¬† een hand vol patronen( Yarn after party) en patroonkaarten weer verder.

Wendy van Delden had een Meet&Greet. We hebben even kennisgemaakt  en haar mooie projecten bekeken. Haar boek : The Spring Collection komt in Januari 2018 uit.

veel bolletjes wol

Er verschenen de laatste tijd nieuwe haakboeken waaronder die van Bobbi Eden, Tessa van Riet-Ernst , Dendennis, Saskia Laan en Cute Dutch.

Het is zo fijn om de makers/auteurs/ontwerpers in het echt te zien en mee te maken. En natuurlijk de ontwerpen te mogen zien en enthousiast te worden!

veel bolletjes wol

Dan de stands van Echtstudio en Wolplein die lagen vol wol en meer‚Ķ We konden hier ook niet zomaar aan voorbij lopen. Even de bolletjes wol aanraken. En dan met een tas met opschrift: ‚ÄúYarn makes me happy‚ÄĚ ,wat helemaal waar is.. verder lopen! Vol inspiratie en idee√ęn!

We namen ‚ÄúYarn and colors‚ÄĚ mee.. heerlijk garen! En dan die kleuren !

Onderweg kwamen we Annemarie Arts nog tegen. Leuk om haar te ontmoeten. Ik maakte mijn eerste haaksels uit haar boekje ‚Äúgelukspoppetjes haken‚ÄĚ.

Een paar jaar verder en veel bolletjes wol…en kijk eens wat we nu allemaal m/haken!!

veel bolletjes wol

 

Ik besluit deze blog met ‚ĶDeze ‚ÄúKreaDoe-dag‚ÄĚ was zeker de moeite waard!!

Snel aan de haak!! Wordt vervolgd ūüėČ

 Ben jij ook naar de KreaDoe geweest?

 

Groet Ingrid Terpstra

http://hobbydingen.com/

E-book "42 brei- en haakpatronen!
GRATIS! Vul je naam + e-mailadres in en download het gratis E-book:
Wij hebben ook een hekel aan spam
Ingrid
Mijn naam is Ingrid Terpstra. Ik ben 50 jaar, woon in Friesland met man en 3 kinderen. Mijn beroepen zijn gastouder en peuterspeelzaalleidster. Mijn hobby‚Äôs zijn haken, knutselen, fotograferen en tekenen. We wonen bij het water in een fijn huis. Binnenshuis wordt veel gehaakt en gemaakt. Marjan onze oudste dochter en ik zijn ‚Äúhaakverslaafd‚ÄĚ. Het haken hebben we een paar jaar terug (weer) ontdekt en nu hebben we een eigen blog ‚ÄúHobbydingen‚ÄĚ genaamd. Op ons blog staan onze creaties! Neem eens een kijkje. www.hobbydingen.wordpress.com Het is fijn om hobby‚Äôs te hebben en mensen enthousiast hier voor en hier door te maken.. :-)

Comment Section

0 reacties op “KreaDoe 2017

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.