Actiepakket: Mystery Blanket 2018

De inschrijving voor de Mystery Blanket 2018 is geopend! Het thema van de Mystery Blanket is "Around The World" en we hebben dit jaar een luxe, jubileum editie. Deze editie wil je niet missen!

Page content

Het is weer bijna zover: Moederdag!

leuke theekip

Ena wat is er nu leuker dan een zelf ge(h)(m)aakt cadeautje geven?! Vorig jaar haakte ik deze leuke theekip. Een kooppatroon van Christel Krukkert. Ik vond haar zo leuk! En toepasselijk: mijn moeder spaarde namelijk theezakjes. Ik had de mandjes dan ook rijkelijk gevuld met verschillende theezakjes.

Het patroon kan je kopen op www.christelkrukkert.nl en kost 3,95 euro, een normale prijs.

Het bestellen, betalen en downloaden van het patroon verliep zonder problemen.

In het patroon staat duidelijk vermeld welke materialen je nodig hebt en ook de hoeveelheid gewicht aan garen: altijd een pluspunt. Het origineel wordt gehaakt met Phildar Coton 3, maar ik haakte de theekip met Pingouin Esterel.

Het patroon begint met een ketting van 2 lossen, waarbij je 6v in de eerste losse haakt. Dit heb ik vervangen door de magische ring. Het werk voor mij makkelijker en het resultaat is vaak strakker en mooier.

Je hoeft geen lastige steken te kennen voor dit patroon: enkel de losse, vaste en halve vaste worden hier gebruikt.

leuke theekip

Het is leuk om aan de kip te werken, het kuikentje vereist iets meer priegelwerk. Wel vond ik het jammer dat er geen stap-voor-stap foto’s in het patroon staan. Dit vraagt soms om goed, geconcentreerd lezen, want vooral bij de staart van de kip en de vleugeltjes van het kuikentje was het soms even puzzelen.

Het kuikentje houd een theelepeltje vast; leuk bedacht! Het is een leuk, origineel patroon en zeker een leuk cadeautje voor Moederdag!

Om het helemaal af te maken zat er natuurlijk nog een doos bonbons bij en een ander leuk cadeautje. Cadeaufolie eromheen, strikje en lintje erbij; en klaar was mijn Moederdagcadeau!

Wat (h)(m)aak jij dit jaar voor Moederdag?

leuke theekip

Gratis! Download nu 42 patronen

GRATIS! Vul je naam + e-mailadres in en download het gratis E-book:

Wij hebben ook een hekel aan spam
Danielle
Mijn naam is Daniëlle Eveleens en ik ben 22 jaar. Samen met mijn man en ons huisje-boompje-beestje woon ik in het mooie, rustige Drenthe. Ik heb een grote passie voor dieren, ben een echte boekenwurm en verslaafd aan amigurumi’s. Sinds ik vorig jaar zelf ben begonnen met ontwerpen van amigurumi’s, wil ik mensen graag laten zien hoe leuk haken is! Er is telkens zoveel leuks en nieuws te ontdekken op het gebied van haken! Aan de hand van mijn blogs wil ik mensen gaan inspireren en motiveren om ook zelf lekker aan de slag te gaan! Meer informatie over mij en mijn amigurumi’s kan je vinden op: Website: www.daniscreaties.nl Facebook: facebook.com/daniscreaties

Comment Section

0 reacties op “Het is weer bijna zover: Moederdag!

Plaats een reactie


*