Het voorjaar van 2016 volgens Garnstudio - Breiclub.nl
Inspiratie nodig?
Babette Nijhof
Inspiratie nodig?
2 min
0

Het voorjaar van 2016 volgens Garnstudio

2 min
0

Bij Garnstudio denken ze al een tijdje aan het voorjaar van 2016. Ze laten ons hun visie op het voorjaar zien, door als een van de eersten ontwerpen voor het voorjaar en de zomer te plaatsen. Bezoekers van de website konden 10 favorieten kiezen.

Aan de hand daarvan is bepaald welke patronen worden vertaald in het Nederlands. Daarnaast kunnen bezoekers van de website opmerkingen achterlaten bij de patronen.

Drops Lente/zomer 2016

Onder het kopje Drops Lente/Zomer 2016 vind je de patronen waar de meeste stemmen naar toe zijn gegaan. Ik laat je de patronen zien waar de meeste opmerkingen bij zijn geplaatst. Over de patronen zelf is nog niet veel te zeggen, omdat de meeste beschrijvingen nog niet geplaatst zijn.

Er zijn 4 patronen die er qua aantal opmerkingen met kop en schouder bovenuit steken. Zoals het patroon op de foto hierboven: 31 opmerkingen. De opmerkingen zijn in allerlei talen geplaatst; ik vind het leuk om een beetje te gokken wat er staat. Wat denken jullie dat het Zweedse woord “Urläcker!” betekent? Ik gok op geweldig, of iets wat er op lijkt.

Deze trui, die je nu nog terug kunt vinden als w-573 wordt gehaakt in Drops Paris, een 100% katoenen garen. Het garen voelt heel zacht aan en is ook verkrijgbaar in een recycled denim variant. Een leuk effect en goed voor ons milieu. Prima combinatie, toch!!!voorjaar-van-2016-2

Het ontwerp op de foto hiernaast heet nu nog r-689. Een gebreide trui met opengewerkte halve mouwen, in Drops Muskat. 35 opmerkingen.

Met name de mouwen kunnen op veel complimenten rekenen. Muskat is een 100% katoen, gemaakt van 100% Egyptisch gemerceriseerdkatoen. Gesponnen van meerdere dunne draden, waardoor het garen zeer sterk en slijtvast is, maar ook een mooie glans heeft.

voorjaar-van-2016-3Het vest op de foto hiernaast heeft inmiddels een naam gekregen: Romantic Twist. Ook dit vest is gebreid in Drops Paris. Het patroon van dit vest is  al beschikbaar.

Deze gehaakte tas scoort ook hoog: 35 opmerkingen! Sommigen geven aan dit het topstuk van alle ontwerpen te vinden. Anderen schrijven dat ze deze tas een absolute blikvanger vinden. Zou het Zweedse woord “Jättefin!” ook geweldig betekenen? ;-)

voorjaar-van-2016-4

Ook deze tas wordt gehaakt in Drops Paris.

 

Zowel haken als breien

4 toppers in de patronen van Garnstudio: 2 haakpatronen en 2 breipatronen. Hoe leuk is dat!

En dan ook echt toppers: na deze 4 patronen komt er even niets, dan een patroon met 21 stemmen.

Dus echte favorieten!!

Reacties
Categorieën