Yarniebox, elk kwartaal een verrassing!

       Elk kwartaal de leukste ervaring... 
voor iedere yarnie!          

Bestel jouw yarniebox nu! 
“Wow.. Het heeft echt 100% mijn verwachtingen overschreden. Dit voelt als de kerstmis van vroeger toen ik nog kind was en in de kerstman geloofde. Wat een perfect box dit. Nooit gedacht! Ik had wel op iets leuks gehoopt maar dit nooit.“ –Ann

een groot compliment…

Kijk mee hoe Yarnies hun Box openmaken:

Ik wil ook een yarnie box! 

Herken jij jezelf hierin?

※ Je houdt van breien of haken!

※ Je bent een echte Yarnie: je hart gaat sneller kloppen van mooie garens 🙂

※ Je durft soms een risicootje te nemen qua garens, kleuren en patronen 

※ Je kan niet wachten om een cadeautje uit te pakken als hij voor je ligt

※ Je hebt een goede band met je postbode (zodat hij jouw Yarnie Box snel bezorgt)

※ Je hebt zin om geïnspireerd te raken en je staat open voor verrassingen!

[YARNIE] COMBINATIE VAN “YARN,” AND “GROUPIE”


Ben jij ook een echte groupie als het gaat om garens? Gaat je hart sneller kloppen als je een garenwinkel inloopt? Ontdek jij altijd graag nieuwe garens? Dan ben jij een Yarnie 🙂 En dat zijn wij dus ook!


Elk kwartaal heerlijk even een heerlijk Yarnie moment voor jezelf wanneer je de box open maakt… Zet een kopje thee en maak de Yarnie Box open ❤️ Ontdek de mooie inhoud en kijk wat voor mooi project je kunt maken. 


Heel veel plezier en welkom bij de Yarnie familie! 


Babette

Initiatiefneemster Yarnie Box 

de yarnie box voor jou 

Verrassend

Wat leuk om voorpret te hebben wanneer je weet dat er een cadeau naar je onderweg is! Wat zal er allemaal in zitten? Welke garens en kleuren worden er gebruikt? Wat voor patroon gaan we maken? De pret van de Yarnie Box begint al direct bij het bestellen 🙂 

inspiratie

Zodra je je box hebt uitgepakt kan je niet wachten om te beginnen! Je gaat de garens leren kennen en met het bijhorende patroon word je meteen uitgedaagd om een mooi project te maken. Laat je inspireren door de geweldige garens, het patroon en door elkaar.

ontspanning

Wij hebben overal aan gedacht dus jij kan heerlijk ontspannen. Een mooie verpakking zoals een echt cadeau betaamt, prachtige garens, een superleuk patroon en allerlei te gekke extra’s. Geniet alleen én met elkaar in de besloten Facebook Groep. Veel plezier!
“Ik kijk enorm uit naar de Yarnie Box! Hoe ziet de box eruit, welke garens zitten erin, wat voor patroon hoort erbij? En het voelt echt als een cadeautje én momentje voor mezelf. En dat willen en verdienen we toch allemaal?” – Maartje

"ik kijk er enorm naar uit"…

yes ik wil dit!

Hoe werkt het?

Stap 1

Bestel je Yarnie Box: je krijgt zowel het haakpatroon als het beipatroon en alle benodigdheden ervoor. Dus je hoeft niet te kiezen! Wees er wel snel bij want OP = OP

Stap 2

Vul je gegevens in zodat wij weten waar we de postbode 1 oktober heen moeten sturen en voltooi je bestelling. Nu kan de voorpret beginnen! Spannend, he?

stap 3

Yes! Wij gaan jouw Yarnie Box met liefde inpakken ❤️ Hou je mailbox in de gaten voor de handige track & trace link en ontvang de postbode met open armen 🙂

Wat krijg je precies?

 • Een ontzettend leuk cadeau moment: en dat elk kwartaal opnieuw met steeds een compleet andere box! 😄
 • Een mooie verzameling van kwaliteit garens: we verrassen je graag met verschillende soorten, kleuren en aantallen. 
 • Een gaaf, bijhorend patroon: we hebben ook een bijhorende patroon ontworpen die je kunt maken met (een deel van) de garens. Hoeft niet, mag wel 😉
 • De leukste bonus items: zodat het nóg spannender is om je Yarnie Box open te maken! 
 • Toegang tot de besloten Facebook Groep: waar je met andere deelnemers gezellig kunt kletsen over de Yarnie box & elkaar kunt helpen met het patroon. 

   bestel nu je box!   

limited editon - op = op!

Yarnie box

€ 37,- / per kwartaal

 • Verzending van je 1e Yarnie box is op 1 oktober
 • Elk kwartaal een Yarnie verrassingsbox thuis bezorgd
 • Een supermooi brei- én een haakpatroon
 • Prachtige garens & allerlei leuke extra's!
 • Toegang tot de Yarnie Facebook Groep
 • Hulp bij vragen over het patroon van het Yarnie Team
 • Elk kwartaal weer op te zeggen


Excl. verzendkosten naar NL 


🇧🇪   Kom je uit Belgie?

nog een vraag? mail of Stuur ons een whatsapp'je 📱

Voeg ons telefoonnummer toe aan je contacten en stuur je vraag via Whatsapp: 085 – 1304417. 
Wij beantwoorden je vraag dan dezelfde dag nog! (telefonisch verder niet beschikbaar). Of stuur een mailtje naar info@yarniebox.nl.

filled with love

het yarnie team

“De Yarnie Box is echt iets om naar uit te kijken! Het is al spannend om de box uit te pakken en dan mag je ook nog eens lekker aan de slag met heerlijke, nieuwe garens. Alles wordt door ons verzorgd dus heel veel plezier!”


Marjolein

“Je bent trots om een breier of haker te zijn! En je verdient het om elk kwartaal een heerlijk moment voor jezelf te hebben. Alleen jij en je Yarnie Box vol met garens, cadeautjes en een leuk patroon om mee aan de slag te gaan!”


Babette
“Ik kijk uit naar het ontmoeten van alle Yarnies in de besloten Facebook Groep. Er is niets gezelligers om samen creaties te delen en elkaar te helpen met vragen. Wij staan ook klaar om iedereen te helpen, beginner óf ervaren.”
Elles

Een perfect cadeau voor een Yarnie zoals jij, elk kwartaal opnieuw! 🎁


Yes, ik wil de yarnie box!
arrow_drop_up arrow_drop_down