Allerlaatste editie van de Yarniebox, een geweldige verrassing!

⭐de yarnie box is uitverkocht⭐

De yarniebox van januari 2023 is onze allerlaatste yarniebox!


bedankt aan iedereen die,  samen met ons, de afgelopen jaren de Yarniebox tot een succes hebben gemaakt.


Een verrassing en de leukste ervaring... 
voor iedere yarnie!          

“Ik kijk enorm uit naar de Yarnie Box! Hoe ziet de box eruit, welke garens zitten erin, wat voor patroon hoort erbij? Het is echt een cadeautje én momentje voor mezelf. ” – Maartje

"ik kijk er enorm naar uit"…

Herken jij jezelf hierin?

※ Je houdt van breien of haken!

※ Je bent een echte Yarnie: je hart gaat sneller kloppen van mooie garens 🙂

※ Je kan niet wachten om een cadeautje uit te pakken als hij voor je ligt

※ Je hebt een goede band met je postbode (zodat hij jouw Yarnie Box snel bezorgt)

※ Je hebt zin om geïnspireerd te raken en je staat open voor verrassingen!

[YARNIE]


COMBINATIE VAN “YARN,” AND “GROUPIE”


Ben jij ook een echte groupie als het gaat om garens? Gaat je hart sneller kloppen als je een garenwinkel inloopt? Ontdek jij altijd graag nieuwe garens? Dan ben jij een Yarnie 🙂 En dat zijn wij dus ook!Heb jij zin in een heerlijk Yarnie moment voor jezelf wanneer je de box open maakt… Zet een kopje thee en maak de Yarnie Box open ❤️ Ontdek de mooie inhoud en kijk wat voor mooi project je kunt maken. 


Heel veel plezier! 


Babette

Initiatiefneemster Yarnie Box 

de yarnie box voor jou 

Verrassend

Wat leuk om voorpret te hebben wanneer je weet dat er een cadeau naar je onderweg is! Wat zal er allemaal in zitten? Welke garens en kleuren worden er gebruikt? Wat voor patroon gaan we maken? De pret van de Yarnie Box begint al direct bij het bestellen 🙂 

inspiratie

Zodra je je box hebt uitgepakt kan je niet wachten om te beginnen! Je gaat de garens leren kennen en met het bijhorende patroon word je meteen uitgedaagd om een mooi project te maken. Laat je inspireren door de geweldige garens, het patroon en door elkaar.

ontspanning

Wij hebben overal aan gedacht dus jij kan heerlijk ontspannen. Een mooie verpakking zoals een echt cadeau betaamt, prachtige garens, een superleuk patroon en allerlei te gekke extra’s. Geniet alleen én met elkaar in de besloten Facebook Groep. Veel plezier!
Wat een perfect box dit. Nooit gedacht! Ik had wel op iets leuks gehoopt maar dit nooit.“
Ann

Nog een vraag? Mail ons!

Mocht je nog twijfelen of een vraag hebben, stuur dan een mailtje naar info@yarniebox.nl. Wij beantwoorden je vraag dan zo spoedig mogelijk!

Ons Yarnie team

“De Yarnie Box is echt iets om naar uit te kijken! Het is al spannend om de box uit te pakken en dan mag je ook nog eens lekker aan de slag met heerlijke, nieuwe garens. Alles wordt door ons verzorgd dus heel veel plezier!”Marjolein

“Je bent trots om een breier of haker te zijn! En je verdient het om elk kwartaal een heerlijk moment voor jezelf te hebben. Alleen jij en je Yarnie Box vol met garens, cadeautjes en een leuk patroon om mee aan de slag te gaan!”


Babette
“Ik kijk steeds uit naar het ontmoeten van alle nieuwe Yarnies in de besloten Facebook Groep. Er is niets gezelligers om samen creaties te delen en elkaar te helpen met vragen. Wij staan ook klaar om iedereen te helpen, beginner óf ervaren.”


Elles

yarniebox   |   filled with love