Troostdeken haken: zo doe je dat! - Breiclub.nl
arrow_drop_up arrow_drop_down

Troostdeken haken: Zo doe je dat!

Een troostdeken haken? Zo doe je dat! Een poosje geleden hoorde ik dat een goede kennis wel een beetje troost kon gebruiken want soms denk je dat je het  leven na een moeilijke tijd op de rit hebt en dan blijkt het tegendeel waar te zijn.

Dit kennisje woont helaas niet naast de deur en er was voor mij amper tijd en gelegenheid om haar fysiek te helpen maar toen kwam ik op het idee om iets voor haar te haken. Iets warms, iets moois, iets waar ze heel lang van zou kunnen genieten. Ik laat je zien hoe ik deze deken heb gehaakt.

Premium afbeelding Breiclub.nl v02

Ben je al Breiclub.nl lid? Klik dan hier om het artikel te lezen

Mysterblanket_640x150

Over de schrijver
Hoi! Ik ben Angelique. Ik handwerk al vanaf dat ik een jaar of 6/7 ben maar ben in mijn tienerjaren dat meer en meer gaan doen. Breien, haken, borduren en zelf kleding maken. Toen de kinderen klein waren maakte ik praktisch al hun kleding zelf en dus ook de truien, haken paste ik toen vooral toe op de toen nog hippe gordijnen. Nu jaren later brei en haak ik vooral. Ik haak erg graag omslagdoeken, dekens, kussens en vestjes en brei heel graag mutsen, sokken, sjaals, af en toen een trui maar vooral en vooral mutsen! Wat ik heerlijk vind van het werken met draad en naald(en) is dat je iets creëert, dat je echt iets maakt. Het nijvere haken en breien wil ik graag via Breiclub.nl doorgeven aan anderen zodat er nog veel meer moois gecreëerd kan worden.
Reactie plaatsen