Page content

article content

Kleine haakprojecten

Kleine haakprojecten. Begin oktober is de drukte begonnen. Samen met mijn vriend heb ik een huis gekocht, 3 oktober kregen we de sleutel, midden in onze vakantie.

Vanaf die week zijn we elke dag druk in het huis bezig geweest, je kent het wel, klussen, schoonmaken, schuren, schilderen, planken ophangen, nieuwe kasten in elkaar zetten. En ja, na een week was de verhuizing een feit, vroeg uit de veren om de hele dag druk in de weer te zijn. De dagen daarna stonden natuurlijk in het teken van dozen uitruimen, uitzoeken en alles een plekje geven.

Op zoek naar kleine haakprojecten? Ik kwam bijvoorbeeld leuke hartjes om te haken tegen @breiclub.nl

Ja.. op dat moment is er weinig tijd om iets te haken of te breien. Vandaag laat ik jullie een paar kleine projectjes zien die je makkelijk in drukke periodes kan maken. Zodat je ook nog een beetje kan ontspannen in de drukte en waarbij je niet veel hoeft na te denken.

Hieronder laat ik een paar dingen zien war kleine projectjes zijn die je kunt doen tijdens de drukte maar ook die je gewoon even tussen door kunt doen als je even geen zin hebt in het grote project waarmee je bezig bent.

Een hartje aan je tas of aan je sleutelbos

Je vindt het patroon hier

Kleine haakprojecten Kleine haakprojecten

Vrolijke vlindertjes

Deze leuke vlindertjes zijn erg leuk om bijvoorbeeld de kinderkamer op te vrolijken bijvoorbeeld op de muur of voor op een kast. Maar ook voor aan je tas of in de woonkamer. Je kan er vele kanten mee op. Dit patroontje vond ik op het volgende blog: hier

Kleine haakprojecten

Bloemhanger voor aan de tas

Persoonlijk vind ik deze erg leuk! Lekker kleurrijk en vrolijk! Leuk voor van de zomer om aan je tas of aan je sleutels te hangen. Hierbij de link

Kleine haakprojecten Kleine haakprojecten

Cactussen voor de aankleding van je huis en vensterbank

Er leuk om je huis mee op te fleuren! Zelf hou ik niet heel erg van dit soort dingen maar deze vind ik wel heel gaaf. Nu stond hier geen kink bij hoe je ze kan maken, maar ik vond wel dat ze in dit blog niet konden missen.

Kleine haakprojecten

Hebben jullie wel een patroon van deze leuke cactusjes? Laat het weten en deel hieronder in een reactie het patroon.

E-book "42 brei- en haakpatronen!
GRATIS! Vul je naam + e-mailadres in en download het gratis E-book:
Wij hebben ook een hekel aan spam
Babette
Hoi! Mijn naam is Babette en ik ben de oprichtster van Breiclub.nl. Het is sinds 2014 mijn missie om samen met het Breiclub team, breien en haken in Nederland n√≥g leuker te maken.Ik wil hierbij creatief en vernieuwend zijn en ben constant bezig om waardevolle & leuke producten te cre√ęren zoals de Mini Mystery's en de Mystery Blanket.Ik heb veel toekomstplannen voor Breiclub.nl en vind het geweldig om zo veel contact te hebben met bevlogen hakers en breiers. Daar haal ik echt mijn inspiratie vandaan!

Comment Section

4 reacties op “Kleine haakprojectenDoor Iris op 31 mei 2015

‘Betaalde’ moet dat zijn. ūüėČ


Door Jannie op 31 mei 2015

Wat een heerlijk leuk haakspul..geweldige leuke projecties .. dank je wel..


Door Nicole op 31 mei 2015

Op het blog van wolplein.nl staan deze week een aantal patronen van cactussen.

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.