Page content

Het is tijd voor een Alpaca Party!

article content

Het is tijd voor een Alpaca Party!

Op 15 oktober begint de Alpaca Party van Garnstudio25% Korting op 8 alpaca garens van Garnstudio, tot het einde van het jaar.

Alpaca, Alpaca Bouclé, Andes, Baby Alpaca Silk, Brushed Alpaca Silk, Lace, Lima en Nepal zijn vanaf woensdag 15 oktober tegen een bijzondere prijs te koop bij alle verkooppunten van Garnstudio.

Op deze manier is het leuk om eens nieuwe garens uit te proberen. Of dat patroon te maken dat je toch al in gedachten had, maar dan met 25% korting.

Ik laat je een aantal voorbeelden zien uit de patronendatabase van Garnstudio, die gemaakt zijn van een van de 8 alpacagarens.

Premium afbeelding Breiclub.nl v02

Ben je al Breiclub.nl lid? Klik dan hier om het artikel te lezen

Gratis! Download nu 42 patronen

GRATIS! Vul je naam + e-mailadres in en download het gratis E-book:

Wij hebben ook een hekel aan spam
Marijke
Hoi! Ik ben Marijke. In 2000 ben ik begonnen met breien, omdat ik een patroon van een trui zag die ik perse wilde hebben. Daarbij kwamen de basis breitechnieken, die ik vroeger van oma heb geleerd, goed van pas. Sindsdien heb ik de breinaalden niet meer weggelegd.Alles wat je breit is uniek en met de hand gemaakt; daar is er maar eentje van. Ook als je van een patroon breit. De persoon voor wie je het maakt, de kleuren die je kiest, maken ieder breiproject uniek.Ik vind breien zo leuk! Alles wat ik maak wordt dan ook met veel plezier gebreid!

Comment Section

1 reactie op “Het is tijd voor een Alpaca Party!


Door Rosita Pieters op 15 oktober 2014

Goede morgen,

Ik kan het artikel van Alpaca Party niet lezen de rest wel. Gr Rosita

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.