Page content

Het is tijd voor een Alpaca Party!

article content

Het is tijd voor een Alpaca Party!

Op 15 oktober begint de Alpaca Party van Garnstudio25% Korting op 8 alpaca garens van Garnstudio, tot het einde van het jaar.

Alpaca, Alpaca Bouclé, Andes, Baby Alpaca Silk, Brushed Alpaca Silk, Lace, Lima en Nepal zijn vanaf woensdag 15 oktober tegen een bijzondere prijs te koop bij alle verkooppunten van Garnstudio.

Op deze manier is het leuk om eens nieuwe garens uit te proberen. Of dat patroon te maken dat je toch al in gedachten had, maar dan met 25% korting.

Ik laat je een aantal voorbeelden zien uit de patronendatabase van Garnstudio, die gemaakt zijn van een van de 8 alpacagarens.

Premium afbeelding Breiclub.nl v02

Ben je al Breiclub.nl lid? Klik dan hier om het artikel te lezen

Gratis! Download nu 42 patronen

GRATIS! Vul je naam + e-mailadres in en download het gratis E-book:

Wij hebben ook een hekel aan spam
Babette
Hoi! Mijn naam is Babette en ik ben de oprichtster van Breiclub.nl. Het is sinds 2014 mijn missie om samen met het Breiclub team, breien en haken in Nederland nóg leuker te maken.Ik wil hierbij creatief en vernieuwend zijn en ben constant bezig om waardevolle & leuke producten te creëren zoals de Mini Mystery's en de Mystery Blanket.Ik heb veel toekomstplannen voor Breiclub.nl en vind het geweldig om zo veel contact te hebben met bevlogen hakers en breiers. Daar haal ik echt mijn inspiratie vandaan!

Comment Section

1 reactie op “Het is tijd voor een Alpaca Party!


Door Rosita Pieters op 15 oktober 2014

Goede morgen,

Ik kan het artikel van Alpaca Party niet lezen de rest wel. Gr Rosita

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.