Chihuahua sjaal haken - Breiclub.nl
Inspiratie: Chihuahua sjaal haken

Chihuahua sjaal haken. Ik maakte ooit voor mijn vriendin een “vossenbontje”. Een kennis die dit zag wilde graag zo’n gehaakte Chihuahua sjaal. Ze stuurde me een foto en ik ging aan de slag. Ik gebruikte hiervoor Acrylgaren van Stylecraft.

Ik had natuurlijk geen patroon, dus het werd ‘boetseren met draadjes’. Ik haakte de kop en de poten volgens het amigurumi principe, de oogjes en het neusje heb ik kant en klaar gekocht.

Om hem echt op haar hondje te laten lijken maakte ik een heleboel draadjes rondom het kopje, en als pluim van de staart.

Veel plezier met deze Chihuahua sjaal haken! Een sjaal voor de échte Chihuahuafans!

chihuahua sjaal haken

Over de schrijver
Hoi! Mijn naam is Babette en ik ben de oprichtster van Breiclub.nl. Het is sinds 2014 mijn missie om samen met het Breiclub team, breien en haken in Nederland nóg leuker te maken.Ik wil hierbij creatief en vernieuwend zijn en ben constant bezig om waardevolle; leuke producten te creëren.Ik heb veel toekomstplannen voor Breiclub.nl en vind het geweldig om zo veel contact te hebben met bevlogen hakers en breiers. Daar haal ik echt mijn inspiratie vandaan!
Griet
Door

Griet

op 24 Jun 2015

Prachtig! Maar waar vind ik het patroon?

Mispa
Door

Mispa

op 21 Nov 2015

Geweldig dit idee , alleen mijn hondje is wit dus erg besmettelijk voor een sjaal haha, zal er toch ernstig over na gaan denken, Bedankt !

Reactie plaatsen

Doe jij weer mee aan het leukste brei- en haakproject van het jaar?

Ik doe mee
Ontdek alles over het thema van dit jaar!
Your information is safe with us