Cavia’s

Haakpatroon cavia: Wij hebben gezinsuitbreiding gehad. Onze cavia is bevallen van de meest schattige babycaviaatjes. Zo lief, klein en zacht. Wij kunnen er hier thuis de hele dag wel naar kijken. Omdat ik jullie allemaal zo’n lieve cavia gun, maar het niet voor iedereen mogelijk is om levende dieren in huis te hebben, heb ik voor jullie cavia haakpatronen opgezocht. Niet zo zacht als de echte en zonder geluid, maar wel net zo schattig.

Ik begin natuurlijk met een haakpatroon voor babycavia’s. Dit haakpatroon heeft twee varianten. Ik begin met het haakpatroon voor de effen babycavia, dus in een enkele kleur. Daarna volgt het haakpatroon voor gevlekte, meerkleurige cavia’s.

Het eerste patroon is eenvoudig het tweede is ingewikkeld. Hou hier rekening mee voordat je enthousiast begint te haken.

Beide haakpatronen zijn van plazilla.com.

Op zich heb ik genoeg aan dit patroontje, want zoals je ziet op de foto hebben wij twee effen kleurige caviaatjes gekregen. Ze zijn net als hun moeder helemaal zwart. Mocht je nou toch meer kleur willen, kies dan voor onderstaand haakpatroon.

Het wordt pas helemaal mooi, als je beide patroontjes gaat combineren. Dan kun je een heel nest maken.

Ik bedoel maar; lief toch!

Het grote voordeel van deze cavia’s is, dat je ze nooit hoeft te verschonen en ze eten niets. Ze blijven ook altijd lief klein.

Nog eentje dan om het af te leren. Dit is een patroon voor een grote cavia. Het patroon is Engelstalig, maar goed te volgen en met duidelijke foto’s.

Met dit haakpatroon kun je de baby’s ook nog een mama geven. Dan heb je het stel compleet.

Ik ben bang dat ik deze week niet veel aan haken toekom. Ik ben veel te druk met knuffelen.

Ik wens jullie wel veel plezier toe en ben benieuwd naar jullie gezinsuitbreiding.