Een gehaakte klok - daar word je vrolijk van...

Gehaakte klok: Ik ben altijd heel blij als het weer voorjaar wordt. Die laatste twee maanden van de winter, januari en februari, mogen van mij gestolen worden. In maart heb je, ondanks het wisselende weer, toch het gevoel dat het lente wordt. Het enige nadeel van maart vind ik het verzetten van de klok. 

Zomertijd, wintertijd, ik zie er het nut niet van in. Kinderen van slag en huisdieren van slag. Ja, echt. De hond heeft geen idee meer wanneer die nou uitgelaten wordt. Gelukkig is er een voordeel; het levert inspiratie op voor deze blog. 

Zoals deze gehaakte klok van Bianca Boonstra! Hij is als pakket te koop dus je hebt in één keer alles in huis. Wel zo handig! Je kunt hier het pakket bestellen.

Ik miste een gehaakte klok!

Door het verzetten van alle klokken in mijn huis (wel drie), kwam ik erachter dat ik een gehaakte klok miste. En na wat zoekwerk (lang leve het internet) heb ik er nog een aantal gevonden. Deze deel ik ook met liefde met jullie.

Natuurlijk zijn er weer veel te veel leuke patronen te vinden, waar ik voorlopig geen tijd voor heb. Vooral gezien het aantal projecten dat ik nog heb liggen.

Hoewel misschien laat ik mij toch wel overhalen om er nog een projectje aan toe te voegen…

Mijn favoriete gehaakte klok is deze: 

Ik vind vooral de kleuren en de applicaties leuk. Erg mooi voor bijvoorbeeld op een kinderkamer. Ik heb het patroon voor deze klok gevonden, maar het patroon is wel in het Engels.

Via deze link kom je bij het patroon.

De kleuren van de klok kies je zelf uit en ook de applicaties bepaal je zelf. Zo maak je er echt wat persoonlijks van en kun je de klok ook aanpassen aan de stijl van de kinderkamer.

Zeg nou zelf, je wordt hier toch spontaan vrolijk van.

Ben je niet zo van de kleuren en zoek je iets dat meer rust uit straalt, dan is dat ook mogelijk.

Zo zie je toch maar weer, dat je met haken alle kanten op kunt.

Vandaar dat haken waarschijnlijk ook zo verslavend is!

Deze is ook leuk en dit kun je om een bestaande klok heen haken.

 

De tijd vliegt en we zijn alweer aan het einde van mijn blog.

Welke klok gaan jullie haken?