Dino Time!

Om te beginnen wil ik een ieder een liefdevol en gezond 2016 wensen. Dat we samen maar weer mooie dingen mogen maken en nog belangrijker, dat we plezier hebben in het maken ervan … 

We kunnen het jaar nu wel heel leuk beginnen!! Nog maar kort geleden heb ik jullie 6 patronen van knuffels voor Kerst laten zien, van Deramores. Die hebben nu weer wat nieuws bedacht ….. dinosaurussen: IT’S DINO TIME !!!

Bekenden uit de pre-historie

Deramores komt met patronen voor een aantal bekenden uit de pre-historie: Bruno de Brontosaurus, Tina de Tyrannosaurus Rex, Stanley de Stegosaurus, Alan de Apatosaurus, Toby de Pterodactyl and Trixie de Triceratops. Of je nu een jonge dinosaurisfan kent of zelf fan bent van de Jurassic Parc films, je hoeft niet verder te zoeken. Je hebt bij deze de patronen gevonden.

Om het je makkelijk te maken heft Deramores een garenpakket samengesteld, waarmee je alle 6 de dinosaurissen kan breien. Het gebruikte garen is, net als bij de knuffels voor Kerst, Deramores Studio DK. Het pakket bevat een bol van de volgende kleuren: Blush, Rose, Citrine, Peridot, Fir, Peony, Heather, Mist, Smoke, Sky and Frost.

Het pakket bevat alleen het benodigde garen, dus niet de patronen, geen poppenvulling en geen oogjes,

Het pakket is te koop voor Britse Pond 19.99.

Maar de Deramores Studio DK is bij Deramores ook in de aanbieding: Britse Pond 1.49 per bol. Als je de 11 kleuren los zou bestellen, ben je op dit moment goedkoper uit.

De patronen

Vanaf 8 januari wordt er, gedurende 6 weken, iedere week 1 patroon geplaatst op de site van Deramores. Voor Britse Pond 1.99 kun je die downloaden. Dat op zich is al leuk.

Maar wat helemaal leuk is, is de nieuwjaarsactie van Deramores. Wanneer je je voor 7 januari inschrijft voor de nieuwsbrief, kun je de patronen van de 6 dinosaurissen gratis downloaden. Via onderstaande link kun je je inschrijven:

http://blog.deramores.com/the-deramores-dinosaur-collection/

Meedoen?

Wie gaat aan een dinosauruscollectie beginnen? Of een dinosaurus breien voor een kleine dino fan?

Voor wie wordt het DINO TIME?

Als jullie ze gaan maken, laat je ze dan aan ons zien?