De Gekste/Leukste/Fijnste plek om te breien 2.0

De Gekste/Leukste/Fijnste plek om te breien 2.0

Bij mijn vorige blog liet ik een aantal van mijn eigen fijnste/leukste/gekste plekken zien om te breien, inclusief verhalen en foto’s. Je kan hem hier nog terug vinden, mocht je hem nog niet gelezen hebben: https://breiclub.nl/over-breien/de-gekste-leukste-fijnste-plek-om-te-breien/. In de vorige blog vroeg ik jullie om jullie ervaringen, en ik heb de leukste verzameld om hier te delen. Kijk maar mee, en wie weet zie je je eigen stukje terug!

Ja, ik ben ook gek op breien of haken in de trein…  Caroline heeft echt wel gelijk, hoor. Fijn!

Wampie deed het pas echt slim… Heerlijk aan de slag, en nog gratis drank ook! Ik ben in ieder geval jaloers…

 

Oef, zo lekker aan de slag dat je zelfs niet rustig wilt eten! Wow, wat een breifan. Misschien dan eens proberen breien met spaghetti? Dan kan je meteen eten…

Handig breien

Kijk, dat is nou eens handig, dat past vast in de kleinste tasjes nog. Altijd ruimte voor je breiwerk.

En als we het dan toch over handig hebben… Tasjes speciaal voor je projecten, die ken ik al (ik heb ze zelf een heel aantal jaar gemaakt en verkocht!), van een sokken-brei-emmertje had ik nog niet gehoord. En nog leuk versierd ook. Toppie!

Ook Karin heeft naar mijn mening het juiste idee. Mijn kinderen zijn dan nog niet oud genoeg voor zwemles of voetballen, dit lijkt mij toch de enige goede manier om dit soort uurtjes door te kunnen komen. Je geniet er dan ook zoveel meer van!

Als je dan toch ligt…

Breiclub Blogger Akkelien vertelde: “In februari vorig jaar miste ik een tree van de trap en belandde met een gebroken heup in ’t ziekenhuis. Ik vroeg m’n man of hij ook een brei- of haakwerkje voor me mee kon nemen, toen hij m’n toiletspullen e.d. ging regelen. Zo blij dat ik niet m’n hand of arm had gebroken! Maar hij vond het nog niet zo’n goed idee. Hij deed het wel gelukkig. Ik hoefde maar 1 nacht te blijven, maar ’t was wel fijn om te kunnen breien 🙂 Het handige was dat ik ook zo kon zeggen: breng die tas maar mee, want we zouden eigenlijk op vakantie die dag. Het stond allemaal klaar! Dat was aan de andere kant natuurlijk ook heel jammer. Maar die vakantie hebben we later ingehaald.”

Tja, het is natuurlijk heel jammer als je in het ziekenhuis belandt (ik ken het helaas ook, zoals je in mijn vorige blog kan lezen), maar als je dan toch ligt… Kan je maar beter breien, toch?

Ik heb wederom enorm genoten van alle foto’s en verhalen, waarvoor dank! Ik hoop dat jullie ook deze verzameling leuk vonden om te lezen. Heb jij ook nog een leuk/grappig/gek verhaal of foto over jouw breiplekje? Laat het ons dan weten! We zijn benieuwd…