Lieve Marijke (Mystery Blanket maand 2)
Lieve Marijke (Mystery Blanket maand 2)

Lieve Marijke,

Allereerst de allerbeste wensen voor 2023! Wat is 2022 omgevlogen! We hebben dan ook hard gewerkt, maar ook plezier gehad bij het opnemen van de promotiefilmpjes. Een echte warme zomer was het. Heel inspirerend voor de deken.

Geniet jij er ook zo van om de blokken op FB terug te zien? En de hulp die elkaar geboden wordt is ook echt zo leuk om te lezen. De eerste maand is wat mij betreft een succes!

 
Op naar maand 2, de moeilijkheidsgraad iets opgevoerd. Ik vind het wel heel dapper van je dat je probeert mee te haken. Wordt je al iets minder een “Haakkluns”?

Wat fijn dat je plezier had in het “kabbelend beekje”.  Als het goed is trekken die grote lossen vanzelf goed. Anders een volgende keer iets minder los, lossen opzetten. Het is natuurlijk een beetje je eigen “hand van haken” leren kennen. Je zou ook kunnen starten met eerst een rij vasten, dat maakt het misschien makkelijker.

De madeliefjes zijn echt heel makkelijk. Het is belangrijk dat je ze eerst alle 9 maakt voordat je ze aan elkaar zet. En werk ook gelijk de draadjes weg. Heb je dat maar vast gedaan.

In jouw breideken werk je ook met 9 kleine blokjes die samen één groot blok vormen.

Deze 9 blokjes zijn nog kleiner, maar samen vormen ze weer één geheel.

 
Heel veel succes! en als je er niet uitkomt weet je me te vinden!

Groet,

Kristel

Reactie plaatsen