Mystery Blanket 2019 van Breiclub.nl

Actieprijs €29,95

Wil je liever maar één losse deken dan kan je hieronder jouw favoriet bestellen voor €29,95.


TIP: Wil je twee dekens dan is het Patronen Pakket goedkoper (klik dan hier)

Mystery Blanket 2014 - Breien

Onze eerste Mystery Blanket! Toen nog alleen een brei editie. Het thema was Bohemian Chique en één van ons meest favoriete dekens tot nu toe. Ontwerpster Gonny Albers gaat dan ook onze 2020 Mystery Blanket weer ontwerpen. Voor nu een unieke kans om deze tijdloze deken alsnog te maken!

Bestel hier de losse 2014 breideken 


Mystery Blanket 2015 - Haken

Het 2015 thema was Exotic Garden. Prachtige structuren, technieken en patronen geïnspireerd op de natuur komen terug in de deken. Natuurlijk kan je zelf je eigen kleuren bepalen aangezien je eigen garens gaat gebruiken. Maak er je eigen exotische tuin van :) Is hij niet prachtig?

Bestel hier de losse 2015 haakdeken  


Mystery Blanket 2015 - Breien

Het thema Exotic Garden gold ook voor de breideken. Een ontzettend populaire deken, opgedeeld in blokken, bleek ook een fantastische deken te zijn voor zowel ervaren breiers als beginners. Het maken van deze deken is echt een genot!
Bestel hier de losse 2015 breideken 


Mystery Blanket 2016 - Haken 

Het thema in 2016 was Earth, Wind & Fire. Dit waren dan ook de drie kleurencombinaties waaruit deelnemers konden kiezen. Op de foto zie je de "Wind" deken. De patronen zijn echter voor alle drie de dekens gewoon hetzelfde dus kies gewoon jouw favoriete kleuren. Ruim 3500 breien en hakers deden dit jaar mee... Dus een populaire deken!

Bestel hier de losse 2016 haakdeken

Mystery Blanket 2016 - Breien

In het thema Earth, Wind & Fire zie je hier op de afbeelding de "Fire" breideken.Prachtige kleuren en een favoriet van velen! De blokken hebben elk een ander patroon en techniek dus laat je verrassen. Maak de deken zoals jij hem mooi vindt en je hebt een uniek project.

Bestel hier de losse 2015 breideken