Vijf patronen teveel?

De vijf populairste Mystery Blanket patronen die nog nóóit eerder los beschikbaar zijn gesteld...

Kies hieronder jouw favoriet:

Deze te gekke aanbieding verdwijnt definitief over: 
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

BREIDEKEN - BOHEMIAN CHIQUE

Onze eerste Mystery Blanket! Toen nog alleen een brei editie. Het thema was Bohemian Chique en één van ons meest favoriete dekens tot nu toe. Voor nu een unieke kans om deze tijdloze deken alsnog te maken!


Originele prijs: €39,95

HAAKDEKEN - EXOTIC GARDEN

Het 2015 thema was Exotic Garden. Prachtige structuren, technieken en patronen geïnspireerd op de natuur komen terug in de deken. Natuurlijk kan je zelf je eigen kleuren bepalen aangezien je eigen garens gaat gebruiken. Maak er je eigen exotische tuin van :) Is hij niet prachtig?


Originele prijs: €39,95

BREIDEKEN - EXOTIC GARDEN

Het thema Exotic Garden gold ook voor de breideken. Een ontzettend populaire deken, opgedeeld in blokken, bleek ook een fantastische deken te zijn voor zowel ervaren breiers als beginners. Het maken van deze deken is echt een genot!


Originele prijs: €39,95

HAAKDEKEN - EARTH, WIND & FIRE

Het thema in 2016 was Earth, Wind & Fire. Dit waren dan ook de drie kleurencombinaties waaruit deelnemers konden kiezen. Op de foto zie je de "Wind" deken. De patronen zijn echter voor alle drie de dekens gewoon hetzelfde dus kies gewoon jouw favoriete kleuren. Ruim 3500 breien en hakers deden dit jaar mee... Dus een populaire deken!


Originele prijs: €39,95

BREIDEKEN - EARTH, WIND & FIRE

In het thema Earth, Wind & Fire zie je hier op de afbeelding de "Fire" breideken. Prachtige kleuren en een favoriet van velen! De blokken hebben elk een ander patroon en techniek dus laat je verrassen. Maak de deken zoals jij hem mooi vindt en je hebt een uniek project.


Originele prijs: €39,95

Toch álle Mystery Patronen?

Ontvang de 5 patronen gebundeld in één pakket en krijg binnen 60 seconden (levenslang) toegang.