Dagelijks nieuwe breipatronen en haakpatronen voor veel inspiratie!

Al 9 jaar

Dé online brei- en haakclub

75.000+

Trouwe volgers

2000+

Brei- en haakblogs

Inschrijving Mystery Blanket 2023

Geniet 5 maanden lang van bijzondere technieken & patronen en maak je allermooiste Mystery deken deze winter. Het thema is "Close To Nature" en je kunt kiezen uit 3 kleurpakketten. 

Breiclub Kerstpakket 2023

Geef jezelf of iemand anders dit prachtige Kerstpakket cadeau!

Gevuld met o.a. de luxe A4 Patronenagenda, de must have voor iedere breier en haker met o.a. 47 brei- en haakpatronen maar ook 3 populaire brei- en haakpatronen, een bol garen en kleine cadeautjes. En dat alles prachtig ingepakt voor je! 🎄

Als BONUS ontvang je ook nog eens in jouw online Breiclub omgeving ons speciale, digitale e-book "Kerstballen breien & haken" met maarliefst 10 unieke patronen.

10 gratis haaktechnieken

We delen graag 10 prachtige haaktechnieken met je zoals o.a.: bloemblaadjes, figuurtjes, open kantpatroon & meer!


10 gratis breitechnieken

We delen graag 10 prachtige breitechnieken met je zoals o.a.: waaiersteek met noppen, berenklauwpatroon & meer!


Elke Week Gratis Onze Inspiratiemail Ontvangen?

OVER DE BREICLUB 

Ben jij, net zoals wij, altijd op zoek naar prachtige patronen, leuke technieken en handige inspiratie? Dan ben je bij Breiclub van harte welkom ❤️ We delen dagelijks onze brei- en haakinspiratie via blogs en video's en we organiseren allerlei gezellige projecten.


Neem gezellig een kijkje in onze shop en doe mee met de exclusieve projecten die al voor je klaar liggen. En, download ons gratis e-book vol met inspiratie & patronen.


Ben jij nét zo gek op breien en/of haken als wij? Dan ben je aan het juiste adres!

WAT LEDEN ZEGGEN OVER BREICLUB.NL

"Dank voor dit leuke initiatief!"

Ben zojuist lid geworden van Breiclub.nl en ben de hele middag al druk geweest met alles "ontdekken" op het forum. Ik vind het het geld meer dan waard! Dank voor dit leuke initiatief!

Marlies

"Genoeg tips en trics voor ervaren breiers!"

Ondanks dat ik heel mijn leven al brei ben ik er van overtuigd dat ik hier met al dat brei- en haaktalent genoeg inspiratie zal krijgen om mijn hobby nog leuker te maken! Superbedankt!


Karin

"Een maand geleden kon ik nog niet haken."

Een maand geleden kon ik nog helemaal niet haken.. nu al leuke beertjes als resultaat! Met dank aan de fijne starters- en amigurumi cursussen van de Breiclub.


Linda

"Alle info lekker op 1 plek!"

Er is al heel wat moois en te vinden op internet maar vaak in het Engels. Daarom vind ik het superleuk om nu lid te zijn van de 1e Nederlandse brei- en haakclub. Ik ben verslaafd!


Marjet