Page content

Gebreide kerstcadeaus

article content

Gebreide kerstcadeaus

Gebreide kerstcadeaus: Met de feestdagen voor de deur is het ieder jaar weer een moeilijke taak om de juiste cadeaus te vinden voor familie of vrienden.

Dit geldt zeker ook voor mij en ieder jaar neem ik me voor om op tijd te beginnen met het breien van kleine projectjes voor de feestdagen en ieder jaar betrap ik mezelf er weer op dat ik te laat begin.

Daarom ben ik op zoek gegaan naar kleine projectjes, die snel te maken zijn. Iedereen kent wel de bekende sjaals en handschoenen, ik wilde dit jaar eens iets anders!

En in deze tijd van de mobiele telefoon en de tablets heb ik leuke patronen gevonden die ik met jullie wil delen.

Gebreide kerstcadeaus

http://www.redheart.com/free-patterns/cell-phone-resting-place

Gebreide kerstcadeaus

http://www.redheart.com/free-patterns/cabled-e-reader-cozy

Deze patronen komen www.redheart.com op deze site vind je ontelbare patronen voor breien en haken en vele zijn gratis zonder dat je daarvoor moet aanmelden, zeker de moeite waard om eens te bekijken.

Op www.ravelry.com kwam ik deze tegen;

Gebreide kerstcadeaus

http://www.ravelry.com/patterns/library/owlish-netbooksleeve

voor Ravelry moet je een account aanmaken.

Gebreide kerstcadeaus

Deze vond ik ook wel grappig!

Een kleine aantekening: alle patronen zijn in het Engels…. Echter wel met een goede werk beschrijving, als er problemen zijn hoor ik het graag, misschien kan ik je verder helpen!

Voor mij gevoel kan ik nog wel even doorgaan met zoeken naar leuke en makkelijke patronen, echter moet ik nu echt wel gaan breien om alles af te krijgen!

Breien of haken jullie ook ieder jaar een cadeautje? Zo ja, wat?

Patricia
Mijn naam is Patricia en ik woon in het mooie Flevoland. Zoals zovele heb ik het breien van mijn moeder geleerd, ik koester die momenten dat ik met mijn moeder samen aan het breien was. Thuis vanuit school met een warm kopje thee, samen fijn breien en babbelen.Wat ik leuk vind aan breien is dat het nooit verveeld! Er zijn zoveel technieken om te leren of om uit te proberen. Dit is dan ook wat ik graag doe, ik haal mijn inspiratie voornamelijk van Pinterest of Ravelry. Ook vind ik het leuk om mijn kennis te delen met anderen, ik geef daarom regelmatig breiles. Aan de beginners maar ook aan de al wat gevorderden.Ik heb er zin in om stukjes te gaan schrijven en hoop dat jullie het leuk vinden om het te lezen!lieve breigroetjes

Comment Section

0 reacties op “Gebreide kerstcadeaus

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.