Page content

Verslag ‘by Claire fair’

article content

Verslag ‘by Claire fair’

Zaterdag 17 september was ik met mijn brei/haakvriendin bij de ‘by Claire fair’ bij EchtStudio in Alphen aan de Rijn.

‘by Claire fair’ bij¬†EchtStudio

Laat ik beginnen bij de locatie. EchtStudio is een prachtige en ruime winkel, waar je haakhart sneller van gaat kloppen. Het is goed dat ik niet om de hoek woon ūüėČ .

Er was kundig en bovenal vriendelijk personeel aanwezig om het juiste patroon te vinden en vervolgens uit het ruime aanbod van bolletjes een keuze te kunnen maken.

Ik bestel vaak online, maar het is toch wel fijn om de kleur live te zien en het garen te voelen als je inkopen doet voor een project. Ik kom zeker terug en heb mijn oog ook al laten vallen op de velen workshops, die er worden georganiseerd.

by Claire fair

Klein Haakgeluk

Tijdens de ‘by Claire fair’ werd het nieuwe boek Klein Haakgeluk gelanceerd. Een deel van EchtStudio was omgetoverd tot een kinderkamer met alle produkten uit het boek. Zo leuk!

by Claire fair

by Claire fair

by Claire fair

by Claire fair

De uitgever van Claire Boeter had een mooie toespraak.

by Claire fair

by Claire agenda 2017

De by Claire agenda 2017, die vanaf 1 september te koop is kon je net als het boek laten signeren door Claire. En EchtStudio deed er een agenda elastiek cadeau bij. Een haakbloemetje erop en je bent klaar voor het nieuwe jaar!

by Claire fair

Garenproeverij

Garenproeverijen worden tegenwoordig vaker georganiseerd en zo ook tijdens de ‘by Claire fair’. Het is de ideale manier om garen uit te proberen. Claire had voor de gelegenheid een speciaal patroontje gemaakt.

by Claire fair

Hippest Fashion

Mijn favoriete webshop Hippest Fashion was ook aanwezig met onder andere jurkjes van Blutsgeschwister, King Louie en N√ľmph. Ik was vooral benieuwd naar de nieuwe collectie van Tante Betsy, die ze op de valreep binnen hadden gekregen en mee hadden genomen naar de fair.

by Claire fair

Ik ben uiteindelijk overstag gegaan voor een jurkje van Blutsgeschwister.

by Claire fair

Al met al hebben we ons enorm vermaakt op de ‘by Claire fair’.

Als er ooit weer iets dergelijks wordt georganiseerd ben ik van de partij.

E-book "42 brei- en haakpatronen!
GRATIS! Vul je naam + e-mailadres in en download het gratis E-book:
Wij hebben ook een hekel aan spam
Babette
Hoi! Mijn naam is Babette en ik ben de oprichtster van Breiclub.nl. Het is sinds 2014 mijn missie om samen met het Breiclub team, breien en haken in Nederland n√≥g leuker te maken.Ik wil hierbij creatief en vernieuwend zijn en ben constant bezig om waardevolle & leuke producten te cre√ęren zoals de Mini Mystery's en de Mystery Blanket.Ik heb veel toekomstplannen voor Breiclub.nl en vind het geweldig om zo veel contact te hebben met bevlogen hakers en breiers. Daar haal ik echt mijn inspiratie vandaan!

Comment Section

0 reacties op “Verslag ‘by Claire fair’

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.