Foute Kersttruien Breien

Je eigen Foute Kersttrui(en) breien dit jaar?

Wij hebben drie superleuke, foute kersttruien voor je ontworpen: Neon Lights, Snowflakes & Rudolph. Leuk voor het hele gezin!


ACTIE:

Voor slechts €3,95 krijg je alledrie de patronen in één e-book. Na betaling kan je direct het e-book downloaden!

Welke drie ontwerpen krijg je van ons?

1. Neon Lights trui

Als kind hoorden we rond de feestdagen vaak het nummer Jingle Bells, en ik geloof, dat het nummer op een kerstalbum van Jim Reeves te vinden was.

In een van de strofes komt de volgende tekst voor:

“Down in Mexico, we have got no snow... We have got no snow, down in Mexico!”


Ze houden in Mexico wel van feesten, en versieren alles wat ze versieren kunnen met lichtjes. Die lichtjes heb ik verwerkt in de kindertrui, omdat lichtjes mensen vrolijk maken. In de mouwen schijnen de lichtjes omhoog – dit is geen foutje. Niet ieder kerstlampje hangt recht in de boom, er schijnt er daar ook wel eens eentje omhoog.

2. Snowflakes trui

Een kerstliedje van heel lang geleden, ooit gezongen door Slim Whitman, die in de eerste regel direct de sfeer zet: “Music now is sounding every- where, the Joybells are ringing...“


Daarbij gevolgd door het liedje van Jim Reeves met de titel “Snowflake”. Beide liedjes zetten de sfeer van de kerstdagen uit vroeger tijden weer. Een ding wat ik zeker wist: er komen heel veel sneeuwsterren op deze trui. Gecombineerd met ornamenten heb- ben ze geleid tot een bijzondere trui

3. Rudolph trui

De inspriratie voor de Rudolph trui komt uit Rudolph, the red nosed Reindeer: "Rudolph, with your nose, so bright, won't you guide my sleigh tonight?". Dit meest bekende rendier aller tijden triggerde het idee om een applicatie van Rudolph te maken.


€ 12,95,-

€3,95

Drie Foute Kersttruien

Als je vandaag besteld, dan krijg je alle drie de patronen voor slechts €3,95. Heel veel plezier met breien!